Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A bolt polcain levő termékeket...

A bolt polcain levő termékeket le lehet foglalni más vásárlók elől amíg én belepakolom a kosaramba?

Figyelt kérdés

Szeretném ha elolvasnátok a töreténetet és leírnátok a véleményeteket,esetleg ha én hibáztam AZTIS írjátok,kiváncsi vagyok mindenki véleményére

Volt a Kikkbe egy dîsz amit már régebben kinéztem

Ugy voltam vele h majd maskor megveszem....

Aztan persze nem volt mar belole....

Ma ahogy setaltam a sorok kozott a tavlatbol lattam h van ujra belole

Na mondom szuper ezaz!

Lattam h a disz novenyeknel egy no ott all es varial ilyen 50 ev koruli lehetett

Egy kis kezi kosar volt a kezebe a kosar mar tele volt egy masik fele disz viraggal !!!

En oda mentem h elvegyek ebbol a diszbol 1 db ot

Amikor oda mentem mar ereztem h nem tetszik neki!

Ahogy meglatta h ezert a diszer nyulok szolt h ami a kosaraba van az neki nem kell megse,pakolja ki es kene neki ebbol a viragbol az osszes ami a polcon van.

Elvettem ennek ellenere a polcrol egyet aztan elvettem megegyet ....

Amikor pedig elindultam a 2 disszel akkor utanam szolt h megmondtam h nekem kell mind !!

Visszavalaszoltam neki h nemtudtam h a diszeket lelehet foglalni...

Vegye meg azokat amik meg maradtak a polcon

Utana en ottis hagytam ot,nemfogok vitatkozni.

4-6db diszt vett igy vegul mert meg annyi volt a polcon

De azert meg az a 2 db is kellett volna neki.

2023. febr. 15. 17:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
szabolcsban élek, itt konkrétan nemrég a tej mellől nem mertek elmozdulni az emberek ha a kocsijukba sikerült tenni a megengedett két dobozt, hogy más ki ne vegye mert megtennék... erőszakos elkapkodások simán, meg sem lepne. nincs foglalás nyilván, ha te veszed el és viszed kifizetni akkor téged illet, én is beszóltam volna hogy olyan nincs hogy mindegyik egyvalakié
2023. febr. 15. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Te is nagyon jól tudod, hogy nem lehet. Minek kérdezel kreténséget?
2023. febr. 15. 20:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Ami a kosarába van vagy fogja az az övé,de ami a polcon van az szabad préda,azt bárki megveheti.Ha annyira kellett volna neki akkor nem kellett volna annyit variálni.Én is elhoztam volna a virágot hiszen az a polcon volt.
2023. febr. 15. 23:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Nincs foglalas.. leszrom mit akar, aki kapja marja
2023. febr. 16. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!