Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon sok lehet a...

Ezen az oldalon sok lehet a kamuzó ember?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy meló, kereset, szex, ismereti háló stb. hazudoznak össze dolgokat m
2023. febr. 13. 14:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..

Ezen az oldalon az emberek még csak nem is puskáztak suliban soha. :D Szerinted? :D

2023. febr. 16. 17:58
 22/25 anonim ***** válasza:
Én pl sose puskáztam a középiskola végéig. Aztán már mindegy volt, csak a diplomát akartam megszerezni. Mindent bevetettem:)
2023. febr. 16. 18:03
 23/25 anonim ***** válasza:
Én általános 2-ban puskáztam először, lebuktam, szörnyen szégyelltem magam, utána sokáig nem, csak egyetemen de ott sokat muszáj volt mindenki azt csinálta
2023. febr. 16. 18:06
 24/25 anonim ***** válasza:

21

Az nem biztos, hogy kamu, voltak mindig olyanok, akik nem puskaztak. Az mas kerdes, hogy 10-15 evvel kesobb erre felhuzzak a sajat erkolcsosseguk alapjait, mikozben ott es akkor fostos suliskent senki nem azert nem puskazott, mert o milyen oszinte ember es inkabb legyen egyes a dolgozata, minthogy puskazzon (ilyet egy tini sem gondol), hanem mert feltek attol, hogy lebuknak es akkor egy szigorubb tanar azonnal elveszi es egyes, vagy esetenkent ugy ereztek, nincs ra szukseguk, egy 2-3-ast ossze tudnak anelkul is hozni. Csak ezt mar elfelejtik, jobban hangzik felnott fejjel, hogy ok mar suliban sem csaltak.

2023. febr. 17. 02:49
 25/25 anonim ***** válasza:
Erkolcs becsulet tisztelet? Azok mik?
2023. febr. 17. 02:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!