Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon sok lehet a...

Ezen az oldalon sok lehet a kamuzó ember?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy meló, kereset, szex, ismereti háló stb. hazudoznak össze dolgokat m
2023. febr. 13. 14:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Tutira.
2023. febr. 13. 17:54
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Vannak persze, akik inkább fél akarnak vágni csak elfelejtik hogy mindegy mert itt úgyse ismerjük őket tehát értelmetlen dolog hazudni ezétz ilyenkor maguknak is hazudnak.

De sokan vannak akik nem. Sokan vannak vannak akik nem látják értelmét hazudni mert ez egy anonim oldal. Egyszerűen nincs értelme hazudni ilyen dolgokban mint amiket írtál.

"Ismereti háló" nem tudom mit értesz pontosan ez alatt csak tippek hogy ismert emberekre. De szerintem nincs abban semmi ha pl ismer valaki egy ismert embert, vagy fura foglalkozása van. Ezzel nem is tudom hogy fel lehet e vágni, normis dolog. De minél messzebb van valaki annál misztikusabbnak tűnik, annál furább ha ismerjük. Valaki ezt menőnek hívja én inkább érdekesnek.

2023. febr. 13. 18:17
 13/25 anonim ***** válasza:
78%

Tuti.

Folyamatosan azt olvasni, hogy az itteni válaszolók nettó 500 alatti fizetésért fel se kelnek. Mindenki már 16 éves korában dolgozott, magát tartotta el, saját lakást vett. Milliókat keres. Tökéletes az élete. Gyönyörű külsővel rendelkeznek. Remek párkapcsolattal.

Fura, hogy ezen az oldalon mennyire összegyűlnek a sikeres, tökéletes emberek.

Ha valaki meg le meri írni a valóságot,hogy éppen 250et keres, vagy nem tud otthonról elköltözni stb. akkor le vannak hurrogva és indul az okoskodás. Én legalàbbis sok kérdés alatt ezt làtom.

Nem ad valós képet az oldal.

2023. febr. 13. 18:54
 14/25 anonim ***** válasza:
67%

#10: Most olvasom a kommentedet. Én is pont ezt írtam az előző válaszban.

Akkor csak van igazság ezekben a dolgokban...

Persze itt is biztos van aki sikeres,gazdag stb. De nem mindenki.

2023. febr. 13. 18:57
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok. Egyszer volt egy kérdés, hogy ki hány cm magas és hány kg. 100 db körüli válasz érkezett. Képzeljétek el, rajtam kívül mindenki a magasságához képest nagyon vékony volt, 45 és 60 kg között mozgott szinte mindenkinek a súlya. Egy deka súlyfelesleg se volt a kb 100 emberen. Mondom basszus ide aztán micsoda tökéletes emberek járnak...
2023. febr. 13. 19:02
 16/25 anonim ***** válasza:

#15: 😂

Igen ez is teljesen hihető...

Nem értem miért jó ilyen jelentéktelen dolgokban hazudni. Egy anonim oldalon se merik leírni mennyi a valós súlyuk.

Vicc..

2023. febr. 13. 19:05
 17/25 anonim ***** válasza:

16 Az ilyen kerdesekre sokszor nem hazugsagnak szanjak a valaszt, hanem szimpla trollkodasnak. Mint amikor a fszmeret a kerdes es mindenki meteres husangokat ir be.

De arra tovabbra sem kaptam valaszt, csak le lettem pontozva, hogy egy olyan kerdesre, ahol relevans valasz pl a szulok foglalkozasa (csak mert a kerdezo is errol irt peldat), ott mi alapjan gondol valamit hazugsagnak, hiszen leteznek valoban emberek orvos, ugyved, cegvezeto, akarmilyen szulokkel a valosagban.

Sokszor latom kifogasnak szimplan azt, hogy “mert az ilyen emberek nem itt toltik a szabadidejuket”. Hany “ilyen” embert ismertek annyira kozelrol, hogy pontosan tudjatok, mivel toltik vagy nem toltik a szabadidejuk minden percet?

2023. febr. 13. 19:13
 18/25 anonim ***** válasza:

Á, itt mindenki olyan, mint én: csak az igazat mondja.

Háry János.

2023. febr. 13. 19:16
 19/25 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy írják ki a kérdéseket hogy ne legyen felismerhető. Azon kívül, ha valaki beszélget egy témáról, nem biztos hogy a kötekedők érdeklik akik belekötnek hogy pl nagy a füle, vagy elvált. Így aztán ír valami sablon szöveget hogy gyerekek koncentráljunk a témára.

De vannak akik vetíteni járnak ide, más témájuk nincsen.

2023. febr. 13. 19:17
 20/25 anonim ***** válasza:
75%
A kamut ráírják a valóságra és a kamura is. Sokszor kamuzok, de a legritkábban kamuzzák. Ha elmondom mi van, arra sokkal gyakrabban jön.
2023. febr. 13. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!