Csak ezen az oldalon sok az antiszociális ember vagy egyébként is ennyi?
Más oldalon is rengetegen vagyunk ilyenek, de nem igaz, hogy nincs munkánk és életcélunk. Én dolgozok, napi 8 órát egy irodában, szerencsére kevés emberi kontakttal és a céljaim közt szerepel egy külvárosi vagy vidéki ház meg vásárlása.
Nem vagyok szociális alkat, eléggé meg kell játszanom magam társaságban és ez fusztrál. Sajnos kevés emberrel találom meg az összhangot, nem azért mert mindenkit utálok, vagy annyira gáz lennék.
Nekem egyszerűen elegem van a képmutatásból és a színjátékból, amit az emberek nap mint nap a szemembe hazudnak. Lehet én is befásult vagyok.
Franc se tudja. Nekem van munkám, házas vagyok, vannak barátaink. De alapvetően én is baromi antiszociális vagyok. Nem állok le jópofizni idegenekkel és ha egy mód van rá, akkor kerülöm az embereket.
1000x inkább elmegyek egy erdőbe kirándulni, minthogy bemenjek a plázába, nyaralás alkalmával inkább a panziót választom mint a hotelt, hogy minél kevesebb embert lássak.
A házválasztásnál is szempont volt, hogy minél messzebb legyen a várostól és max a baglyokat halljuk este meg ősszel a szarvasbőgést. A barátainkat szeretem, velük gyakran összeülünk, de alapvetően ők is kerülik a tömeget. :D viszont nem vagyok alapjáraton barátkozós, nagyon megválogatom, hogy kikkel kerülök közelebbi kapcsolatba.
Mindenki más meg hagyjon békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!