Halt már meg fiatal ismerősötök vagy osztálytársatok?
Hogy dolgoztátok fel, mennyire álltatok közel az illetőhöz? Mi volt a halál oka?
Én 40 éves vagyok és nemrég halt meg egyik gimis osztálytársam rák betegségben. Tavaly egy srác a másik volt suliból, ő szívrohamot kapott hirtelen. Mindketten közel álltak hozzám anno a sulis években és néha felnőttként messengeren is beszélgettünk. Nagyon nehéz felfogni, hogy ilyen fiatalon eltávoztak az élők sorából. Egyiküknek se volt káros szenvedélye, normális életet éltek.
Gyerekkori szomszédunkat 22 éves korában egy kocsmai verekedésben szúrták le.
Egy másik srác, aki a sulinkba kettővel felettünk járt meghalt 19 évesen. Mint kiderült szívbeteg volt.
Sajnos nem is egy...
Egyik évfolyamtársam 18. szülinapja előtt 1 héttel fulladt bele egy horgásztóba.
Volt egy lány akinek udvaroltam úgy 19 éves korunkba, Ő autóbalesetben halt meg, bátyja vezetett, egy figyelmetlen kamionos rohant beléjük, állítólag elaludt.
Volt egy osztálytársam még általánosba, Ő sajnos szívbeteg volt születésétől kezdve, volt egy komoly műtéte és úgy alakult hogy minden jó lesz miután felépült már annyira hogy mehetett emberek közé meg járhatott iskolába is már, de egyik nap egyszer csak nem ébredt fel.
Régi baráti körömbe volt egy srác aki öngyilkos lett, kiugrott a vonat elé, okát máig nem tudjuk pontosan miért volt ez. Se búcsú üzenet, semmit nem hagyott de egy tanú szerint meg a vonatvezetője szerint szándéksoan ugrott ki mert nem láttak ott mást meg semmit.
Volt egy munkatársam 24 évesen halt meg autóbalesetben, nem fiygelt oda jeges úton egy kanyart nem bírt bevenni és fának csapódott.
Diplomaosztó után pár nappal meghalt egy évfolyamtársam. Otthon egyszer csak összeesett és ennyi volt, amúgy egy egészséges fiatal lány volt.
Megdöbbentő volt, sajnáltam, hogy ilyen hamar, ilyen hirtelen ért véget az élete, de amúgy nem voltam vele jóban, őszintén szólva elég bunkó volt majdnem mindenkivel, de nyilván ilyet azért sosem kívántam neki.
Őszinte részvétem mindenkinek!
Amikor elsős voltam gimiben, egy végzős fiú szenvedett szörnyű autósbalesetet. Nem ő volt a vétkes; egy szemből jövő autó rongyolt bele egy elvétett előzés következtében. Nem ismertem őt személyesen, de róla tényleg csupa jókat lehetett hallani, és rengeteg embert megrázott az eset.
Egyik ovistársam pár éve vesztette el a bátyját, aki a 20as évei elején járt. A családjaink sokáig közel voltak egymáshoz (szó szerint is; általános közepéig szomszédok is voltunk). Egy hihetetlenül jószívű, tüneményes és önzetlen fiú volt, remek élettel, és nagy szeretet vette őt körül. Motorral tartott hazafelé, amikor egy autós nem vette őt észre, és főútra kikanyarodásnál elütötte. A helyszínen életét vesztette, mindössze pár méterre attól a háztól, ahol szomszédokként éltünk..
Mindkét eset megrázó volt, főleg a második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!