Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már részed igazán kínos...

Volt már részed igazán kínos szituációban? Ha igen, elmesélnéd?

Figyelt kérdés
Én pl általános iskolában szerelmes voltam az egyik tanáromba és egyszer véletlenül rákacsintottam.
2023. febr. 7. 15:57
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

Ültem a vonaton. Flirt típusú motorvonat, szinte csak 4es ülései vannak. Én ültem az ablak mellett, az egiyk megállóban elfoglalták a többi helyet is.

Olvastam a tabletemen a Tűz és Jég dalát, mint egy ember, de feltűnt, hogy az átellenes ülésen egy cisnos lány ült. Fiatal volt még, dehát én sem voltam sokkal idősebb.

A tabletemen bekapcsoltam a kamerát és a képernyőn így megjelent a csaj és így bámultam, Így ugye kívülről az látszott, hogy csatk a talbetemet nézem, olvasok, mint egy átlag ember.

Igen ám, de odakint már sötét volt, a vonatok üvege meg nagoyn tükröződik, a csaj apja meg mellettem ült, úgyhogy az üvegből telib elátta, hogy mi van a képernyőmön.

"Lefényképzeted?" - förmedt rám egyszercsak.

Én persze tettem a "micsoda? mit? kit?" értetlent, közben gőzerővel váltottam vissza a könyvre, de persze rohadt lassú volt a tabletem, elég lassan váltott az appok között.

Khurva kínos volt:D Utána tüntetőleg olvastam, lássa mindneki, hogy betűk vannak a képernyőmön, de persze semmi nem jutott el az agyamig, amit olvastam, örültem, hogy az én megállom jön és leszállok végre.

2023. febr. 21. 15:48
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
#19 Ilyen velem is volt, csak az iskolában, a lány öltöző wc-jében. Ordítottam mint a sakál, mert tudtam hogy ha nem vagyok ott órán, be leszek írva hiányzónak, és senki nem fog nekem hinni. Végül nagy nehezen sikerült kilöknöm az ajtót. Szerintem azóta van klausztrofóbiám.
2023. febr. 21. 15:52
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

22

Én is volt, hogy beragadtam a rohadék volt munkahelyemen. Szerencsére nem a fülkéknél, hanem a mosdók előtt már, így hallották, hogy kiabálok. Aztán megtudtam, hogy mások is jártak már így a többi mosdónál. Valami konstrukciós hiba lehetett azokkal a zárakkal, hogy ha megadják magukat rád zárnak, de a smucig irodaház, ahelyett, hogy lecseréltette volna őket, megvárta/várja, míg szépen egyik a másik után tönkremegy.

2023. febr. 21. 17:17
 24/42 A kérdező kommentje:
Tök jó kis történetek. 21-es, te kis perverz eddig ez a sztori volt szerintem a legkíbosabb. Én lehet el is fingtam volna magam ijedtemben, amikor az apa beszólt. 😁
2023. febr. 22. 09:17
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

"a lány öltöző wc-jében. Ordítottam mint a sakál, mert tudtam hogy ha nem vagyok ott órán, be leszek írva hiányzónak"

Nálunk maguk a sakálok ordítanak egyes hetekben a közelben. ;) Mindenesetre nem irigyellek a helyzet miatt. :( Én is kissé klausztrofób vagyok.

Asszem e kérdésnél még nem említettem, talán máshol igen, a következő ciki helyzetet:

ovis koromban épp olyan rés volt a vaskerítés függőleges lécei között, hogy egy átlag 4-5 éves ovis buksija pont átfért rajta, de általában visszahúzni már nem tudta magától, hacsak nem egy három éves -kisebb fejű- gyermek. Ugyanis a fülünk gátolta a visszafele irányt...

Több ovis csoporttársammal is megesett, mire egyszer csak velem is. Meg voltam rémülve kissé. Kiabáltam segítségért. Jött az óvónéni, és már rutinja volt ebben, próbálgatta a fejemet mozgatni, hogy visszafele is átférjen.

Meg kell mondjam, kicsit fájdalmas is volt! A vaslécek nyomták a fejemet kissé. De valahogy kiszabadított a szorításból az óvónéni engem is. Persze onnantól én se mertem átdugni a fejem a kerítésen...

Azt nem értem viszont, hogy ha már egyszer ez rendszeressé vált, miért nem intézkedett az Önkormányzat, sűríteni a kerítésen...? (Önkormányzati ovi volt.)

2023. febr. 22. 21:54
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy ez tényleg gáz-e, de én nagyon cikinek éltem meg, és a mai napig kínosan érzem magam ha eszembe jut. Mikor mentem az Aquaworldbe, odaérve mászkáltam körbe a bazinagy épület körül, de nem találtam a fürdő bejáratát, csak a hotelét. Így hát bementem oda. Nagyon puccos volt, tényleg amit a filmekben lehet látni az ilyen luxus szállódáknál, és a pultnál állt 2 öltönyös pali. Odamentem hozzájuk a kis hátizsákommal meg a laza utcai ruháimmal és remegő hangon megkérdeztem, hogy "jó napot kívánok, akkor is ide kell jönnöm, ha csak a fürdőbe szeretnék menni?" Szerencsémre nagyon kedvesek voltak, és elmagyarázták hogy hol van az Aquaworld bejárata, nem néztek le egyáltalán, de én akkor is nagyon kínosnak éltem meg. Mindenesetre odataláltam a bejárathoz végül :)
2023. márc. 6. 10:52
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor éreztem magam nagyon kínosan, amikor az egyik beteg gyógyszerét elrontottam. Gyógyszerészként dolgozok patikában, és az a lényeg, hogy az öntöttvas kúpöntőformába beleragadt a kúp. Nem tudtam kiszedni, még egy üvegbottal is megpróbáltam kinyomni, ami sajnos beletört... a gyógyszer is rossz lett, meg az üvegszilánkok is szétrepültek. Végül újrakezdtük, és jó kúpokat kapott a beteg, de akkor is nagyon rossz élmény volt számomra az egész....
2023. máj. 17. 14:45
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
A legkìnosabb szerintem az hogy kisgyerekként egy esküvőn voltam és az egyik ismerősöm (a menyasszony apja) àllandóan a fenekemre vàgott mindig ilyen sunyi módon amivel nem is volt gond bár kezdett idegesìteni. Na gondoltam visszaadom. Sajnos a lagzin félhomályba volt egy szinte ugyanùgy kinéző ember és úgy hogy nagymamàm ott àllt mellettem a fószer előttem egy hatalmasat ràvàgtam a seggére 😂😂 Hàt amikor megfordult és nem ő volt akire szàmìtottam akkor iszonyat kellemetlen volt 😅 Azóta csak röhögök a szitun 😆
2023. máj. 24. 06:54
 29/42 A kérdező kommentje:
28-as, nagyid meg azt hitte perverz kis unoka vagy. 😂
2023. máj. 24. 09:04
 30/42 anonim ***** válasza:
Egyszer rohantam a wcre, miközben egy kávé, egy üveg üdítő és egy nagy üveg víz feszítette a hólyagomat már nagyon hosszú ideje. Odaértem, de a farmerdzsekin nem akart átmenni a hatalmas gomb az apró lukon, így nem tudtam a farmerdzsekimet kigombolni. Viszont úgy, hogy rajtam volt a farmerdzseki, nem tudtam kikapcsolni a kertésznadrágomon a kantárt.
2023. máj. 24. 11:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!