Vannak még olyan nők, akik 32 évesen kapucnis pulcsi-farmer -túracipő összeállításban vannak a mindennapokban?
A kornyezetemben nincs senki, es most a heten valahogy elkezdtem furan erezni magam ettol.
Bementem tegnap egy new yorkerbe, hogy veszek valami noiesebb darabot, legalabb egy kotott pulcsit vagy valami, de egyszeruen nem tetszettek valahogy, szoval a probafulkeig el sem jutottam…..
Én 27 vagyok, nyáron a deichmannos Björndal gyógypapucsokat hordom, a nyárias színe miatt mindenhez passzol. Nyári ruha, farmer, stb. Szeretem mert kényelmes és nagyon sokat lehet benne sétálni. Néztem a nagyon csinos papucsokat is, de az a baj h biztos nem olyan kényelmesek mint ez :D
Úgyhogy ne hallgass senkire, még arra sem aki sportcipőt javasol. Ha neked ez tetszik és ez kenyelmes akkor hordd.
Más az ha normálisan vagy felöltözve, megás az amikor valaki a férje bő pólóját hordja a kiszöszösödött polár gatyával meg a sportcipővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!