Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak még olyan nők, akik 32...

Vannak még olyan nők, akik 32 évesen kapucnis pulcsi-farmer -túracipő összeállításban vannak a mindennapokban?

Figyelt kérdés

A kornyezetemben nincs senki, es most a heten valahogy elkezdtem furan erezni magam ettol.

Bementem tegnap egy new yorkerbe, hogy veszek valami noiesebb darabot, legalabb egy kotott pulcsit vagy valami, de egyszeruen nem tetszettek valahogy, szoval a probafulkeig el sem jutottam…..

2023. febr. 4. 11:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nálam pulcsi, farmer, tornacipő, aztán nem érdekel, ki mit mond. Persze nem télen, akkor csizma.
2023. febr. 4. 20:08
 12/15 anonim ***** válasza:
1-es válaszoló hány éves????
2023. febr. 7. 22:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez milyen kérdés már?? Pont szard már le. Ha abban érzed jól magad. Legyenek csinos ruháid is és néha vedd fel azokat is. Newyorker??? Menj a Hádába turizni rengeteg jó ruci van ami nem a mostani divat és lehet jobban állnak rajtad. Puszi egy 42-es
2023. júl. 30. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Én 27 vagyok, nyáron a deichmannos Björndal gyógypapucsokat hordom, a nyárias színe miatt mindenhez passzol. Nyári ruha, farmer, stb. Szeretem mert kényelmes és nagyon sokat lehet benne sétálni. Néztem a nagyon csinos papucsokat is, de az a baj h biztos nem olyan kényelmesek mint ez :D

Úgyhogy ne hallgass senkire, még arra sem aki sportcipőt javasol. Ha neked ez tetszik és ez kenyelmes akkor hordd.

Más az ha normálisan vagy felöltözve, megás az amikor valaki a férje bő pólóját hordja a kiszöszösödött polár gatyával meg a sportcipővel.

2023. aug. 2. 09:03
 15/15 anonim ***** válasza:
De jól leírtad 14-es. Így öltözök én is
2023. aug. 3. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!