Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jack Wolfskin megbízható márka?

Jack Wolfskin megbízható márka?

Figyelt kérdés
Valakinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a márkának milyenek a velúros túracipői? Nem túl kényes anyag? Tényleg vízállóak?

2023. jan. 7. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, a cipőkről nem tudok nyilatkozni, de táska és kabát volt több is, mind kiváló anyag volt, még mindig megvannak évek múltán is, hibátlan állapotban. Én csak jót tudok mondani rájuk. Ebből kiindulva, én bátran vennék tőlük cipőt is.
2023. jan. 7. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért egy velúros cipőtől ne várj túl sokat, SEMMILYEN márkától.

Megfelelő kezelés mellett (tisztítás, impregnálás) egy darabig állja a vizet, aztán meg nem.

Értsd: belelépsz egy pocsolyába, átmész a harmatos füvön: oké.

40-50 km-t mész esőben, sárban, latyakban: nem oké.

Illetve ahogy a cipő öregszik, megtörik ott, ahol hajlik az anyag járás közben, egyre kevésbé lesz vízálló, bármit is csinálsz vele.

Amúgy maga a márka jó. Nekem volt olyan hátizsákom tőlük, amit 15 évig használtam intenzíven, remek kialakítású, kényelmes zsák, strapabíró, erős. Most kabátom van tőlük, szintén nagyon jó! Illetve egy vékony polárfelső, amit szintén kb. 8 éve használok.

Cipőiket nem próbáltam, nekem nem kényelmesek, az én lábamra keskenyek a cipőik. Mindenképpen próbáld fel amúgy, ha venni akarsz!

2023. jan. 8. 08:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Velurt ne vegyel!! Max szinbort vagy mas anyagot! A velur gyirsan szivja a vizet,nehezen tisztithsto,nehezen szarad!!

A 110 ezres hanwag turabakancsom a szekrenyben allas kozben par ev mulva elengedte az egesz talpat.

Nem eri meg ilyesmit venni!!

2023. jan. 8. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!