Rendeltetek már a Sportano.hu oldalról? Mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy kabátot és 1 órán belúl jött egy e-mail, hogy a holnapi napon kiszállítják. Kicsit gyanús mivel eddig semmit nem kaptam meg ennyire gyorsan 😅2022. dec. 5. 18:18
2/13 A kérdező kommentje:
Rossz tapasztalatok vannak a lengyel cégekkel?
2022. dec. 5. 18:31
3/13 anonim válasza:
Megírnád majd kérlek, mi a tapasztalat? Épp rendelni készülök, de nagyon ismeretlen az oldal. Milyen a kabát minősége, eredetinek tűnik e stb
4/13 anonim válasza:
#2: nem azért írtam, hogy lengyel, mert ez önmagában negatív lenne...
CSak figyelemfelhívás, hogy egy rizikófaktorral több - hiszen nem a magyar fogyasztóvédelmi törvények vonatkoznak rá.
5/13 A kérdező kommentje:
Elég negatív véleményeket olvastam az oldalról és rossz érzést keltett bennem szóval írtam nekik 5 E-mailt is, hogy szeretném lemondani a rendelésem. Nem válaszoltak rá... Hiába írják, hogy bármilyen kérdéssel vegyem fel a kapcsolatot velük. Szóval válasz nem jött állítólag a rendelésemet elküldték. 🤷♀️
2022. dec. 6. 18:14
6/13 Aranymaszat87 válasza:
Kedves kérdező!
Megírnád akár privátban is a tapasztalatokat a céggel kapcsolatban? Ma rendeltem tőlük, de nem jött visszaigazolás emailben sem. Az oldalon azt írja hogy megrendeltem. A probléma hogy elutaltam az összeget előre és kicsit tartok tőle hogy nem kapom meg...:(
7/13 A kérdező kommentje:
Szia :) Csak annyi tapasztalatom van, hogy szinte lehetetlen őket elérni. Írtam nekik 4-5 emailt amiben le szerettem volna mondani a rendelésem és nem reagálták rá. Elküldték a csomagot. Amikor hívott a futár mondtam neki, hogy mi a helyzet és vissza küldte nekik a kabátot amit rendeltem. Egyébként nekem egyből jött vissza igazoló e-mail meglepően hamar. Elég sokan rossz tapasztalatokat írtak a cégről és a termékekről. :/ Remélem szerencséd lesz és a te rendeléseddel minden rendben lesz.
2022. dec. 16. 08:26
8/13 Henrik75 válasza:
Én pórul jártam velük. Rendeltem, kifizettem a terméket és nem érkezett meg. Emailekre nem válaszolnak se a Magyar se a Lengyel fél. Egyébként igen Lengyelországból jön a termék. Vigyázzatok velük!
9/13 Bamboo74 válasza:
Sziasztok, kicsit félve írom le ennyi neg. vélemény után, hogy nekem jó tapasztalataim vannak a céggel. Kétszer rendeltem tőlük először kb 30 ezer forint értékben egy Ticket to the moon UL függőágyat és az UL hevedert. Ekkor óvatos voltam utánvéttel kértem. Visszaigazolás azonnal jött (ez amúgy nem gyanús szerintem, hanem alap), és kb 3 napon belül megjött a csomag amit egy kicsit izgulva, de átvettem. Nem ismeretlen a TTM számomra, (van már ilyen függőágyam, csak nagyobb, nehezebb, nem ultralight) minden teljesen eredetinek, hibátlannak tűnt. Azóta kipróbáltam, hát kicsit nyúlósabb az ágy mint gondoltam, de ez a TTM anyagválasztása, a könnyedség oltárán hozott áldozat, és nem a Sportano hibája. Ezen felbuzdulva, órási kutatás és minőségi boltok átfésülése és felpróbálásokkal töltött órák után nagy gonddal választottam egy Osprey kestrel 58 l hátizsákot 62 ezer forintért, ami 20 forinttal volt olcsóbb a Mountexnél. Kis gondolkodás után megrendeltem, és a kedvező tapasztalatok miatt előre fizettem. Email azonnal, és értesítés hogy azonnal kezelték a rendelést (én ebben semmi gyanúsat nem látok ismétlem szerintem ez alap), elkezdték a feldolgozást. GLS megint, csomagkövető linkkel, 3 nap múlva átvettem. Hibátlan, nagyon szép, minden eredeti szerintem (több ilyen hátizsákot próbáltam élőben, és van saját Osprey is, csak pici 24 l-es).A hátizsák súlya (ami ebben a műfajban nagyon fontos) grammra megegyezik a leírtakkal. Ezt még nem próbáltam ki a természetben, nem tudom hogy muzsikál ez az Osprey termék.Amit észrevettem: a termékek leírása hiányos sokszor és gépi fordítás. Ennek ellenére bizalmat szavaztam mert meggugliztam a lengyel véleményeket és megállapítottam hogy szerintem ez egy működő webáruház, amely terjeszkedik, de úgy tűnik nincs rendes ügyfélszolgálat külföldön (ezt csak gondolom, nem tudom így van e), de van weboldal és gépi fordítással jutnak el a fogyasztókhoz . Az eljárásrend oldalai emlékeim szerint rendesen le vannak fordítva.Meg ez nem tűnt olyan riasztónak nekem, mert pl a 4camping oldala is tele van gépi fordítással (cseh cég), de van magyar boltjuk, rengeteg mindent vettem tőlük és nagyon korrektek, volt hogy hetente jártam árut átvenni, felpróbálni (és nyavalyogtam a fordítás miatt) Cégbejegyzést én rendben lévőnek találtam, a visszaküldési tájékoztatót is, volt magyar telefonszám, szóval belevágtam. Ugyankkor nagyon elkeserítőnek találom itt egy hozzászóló írását, hogy se áru, se válasz, ezzel nem tudok mit kezdeni, nekem teljesen más tapasztalataim voltak, most kicsit örülök hogy nem láttam előbb ezt a véleményt ...és nem tudom mernék e újra rendelni innen...szóval nem tudom, de ismétlem, nekem csak jó tapasztalatom van ( a csomagban emlékeim szerint áruvisszaküldési útmutató is volt, magyarul)
10/13 HGábor2 válasza:
Sziasztok!
Kerékpárt rendeltem utánvéttel, korrekten megjött, érdeklődő emailre 1 órán belül válaszoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!