Rendeltetek már a Sportano.hu oldalról? Mennyire megbízható?
Most rendeltem tőlük.
Első napon késő este leadtam a rendelést a honlapon.
Másnap átadták a csomagküldő szolgálatnak.
Harmadik nap reggel leszállították.
Azt kaptam, amit rendeltem.
Szóval teljesen megbízhatóak.
Cégként vásároltam ettől a lengyel áruháztól, mivel a kosár menüben egyértelműen fel volt tüntetve, hogy érvényes EU-s adószám esetén nettó áron lehet vásárolni. Az adószámomat jeleztem, ennek ellenére egy nettóként feltüntetett, de valójában bruttó összeggel kiállított számlát kaptam. Mikor ezt jeleztem, egy teljesen abszurd magyarázatot kaptam: szerintük az áruházban minden ár bruttó, és csak akkor tudják módosítani a számlát és visszautalni az ÁFA különbözetét, ha az árut átveszem.
Ezzel nemcsak hogy áfa-visszatérítés nélkül maradtam, hanem végül drágábban vásároltam meg a terméket, mint ahogy az e-mailes visszaigazolásban szerepelt. Itt már egyértelmű volt, hogy átverésről van szó, de kíváncsi voltam a hozzáállásukra, ezért vártam. Természetesen az ÁFA visszatérítésére nem került sor, és miután többször is próbáltam elérni őket e-mailben, egyszerűen nem válaszoltak.
Egy szánalmasan pitiáner társaság, amelynek a becsülete kevesebb mint 6000 forintot ér. Ha garanciális vagy egyéb problémád merül fel velük, jobb, ha előre számolsz azzal, hogy semmilyen segítséget nem fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!