Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nyugati Pályaudvar mennyire...

Nyugati Pályaudvar mennyire vesszélyes este 10 után?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Lenne egy munkám de viszont csak este 10 után végeznék és eléggé félek főleg az aluljáró miatt!Nappal is elég gyakran megszólítanak,figyelnek ezért is félek annyi rossz ember van.23/Nő

2023. febr. 4. 05:03
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

Tény, hogy észnél kell lenni.

Ha teheted, ne menj le az aluljáróba, - van olyan gyér a forgalom este, hogy amennyiben odafigyelsz, különösebb nehézség nélkül tudj a felszínen manőverezni. Kora este húzósabb, - akkor van igazán tele kétes alakokkal, - persze ez nem jelenti azt, hogy nem találhat rád az ügyeletes szemétláda. A környéki mellékutcákban kevésbé vagy biztonságban, hiába néptelenebbek. A legtöbb kapualj most már relével, kulccsal zárható és számolatlan kamera pásztázza a közterületet, ennek ellenére azt ajánlom, hogy ne menj nagyon közel a kapualjakhoz. Fontos, hogy a viselkedésed ne tükrözzön bizonytalanságot, - nem kell provokatívan másokkal farkasszemet nézni, de ha folyamatosan lehorgasztott fejjel nézed a földet magad előtt, megtalálnak a rosszakarók. Ha határozottan, egyenletesen, célját tudó ember stílusában mész a célod felé és az esetleges beszólásokat pedig figyelmen kívül hagyod, ill. nem viselkedsz provokatívan, akkor nem hiszem, hogy probléma lesz. Jobb lenne azonban - ameddig csak módodban áll, - ha a lehető leghosszabb útszakaszon lenne társaságod. Az egyik legkritikusabb hely a parkoló és a tömegközlekedési járművek megállói, - élen a körúti villamoséval. Bármilyen furcsa, a villamoson a legzúzósabb tartózkodni, - mert ott sokféle szemétláda, magáról megfeledkezett görény utazik még ebben az idősávban! A járművön alvást felejtsd el, - ha jót akarsz magadnak!

2023. febr. 4. 05:16
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Menj at felul. Evyszerubb!
2023. febr. 4. 07:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Ami kimaradt az első válaszomból:

Ne hordj feltűnően, feltűnő ékszereket, - nem csak itt futhatsz bele abba, hogy a füleddel együtt letépik a fülbevalódat. Telefonon senkinek ne mutasd meg az időt! Jó, ha nem szembetűnő, "keringőre felhívó" a táskád és a válladon keresztül vetve, zárt állapotban hordod!

Ezek nem csak a Nyugati környékén lehetnek hasznosak!

2023. febr. 4. 07:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A Nyugati palyaudvarral szemben allva a bal oldalon(ahol a nagy autoparkolo van,ott a keszenleti rendorseg irodaja!!!!

Csa orditasz a kornyeken es mar meg is jelennek a rendorok.

2023. febr. 4. 07:26
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Rendszeresen előfordul, hogy 9 környékén át kell mennem az aluljárón fiatal nőként. Nem szoktam félni, pedig óvatos típus vagyok. Rendőrt is szoktam látni. Én elhiszem, hogy az első válaszoló jót akar, de még ráhozza az emberre a frászt, feleslegesen. 10 után viszont inkább felül közlekedj, ekkor még nem tartanám a környéket sem veszélyesnek. Rengeteg autó, ember jár ilyenkor arra, nem egy kihalt külvárosi részről beszélünk. Én inkább azt mondanám az utolsó metró után kezd veszélyessé, kihalttá válni, nemcsak a nyugati. A 4-es, 6-os démonizálását meg jó lenne befejezni, soha semmilyen attrocitás nem ért és nem is láttam, este sem.
2023. febr. 4. 07:50
 6/8 anonim ***** válasza:
32%

#3:

Jaj basszus, fejezd már be, golyóállómellényt nem akarsz ráadni? Annyira bírom az ilyen vészmadarakat, akik a Harlemmel veszik egy kalap alá Budapestet.

2023. febr. 4. 08:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Bár pesti vagyok, de ritkán járok arra. Most karácsony környékén jártam ott, de napközben. Elképesztő mennyiségű arab, barna, néger, cigányt láttam. Sok közüllük dülöngélt, részeg, vagy drogos volt. Rendőr sehol. El tudom képzelni, mi lehet ott este😃.

Emlékszem, fiatal koromban rendületlenül jártuk a pesti éjszakát a haverokkal, előfordulhatott akkor is, hogy megvernek, de ilyen alakok nem voltak, max cigányok. Most ez a kör kibővült.

2023. febr. 4. 09:11
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen helyesírással nem hiszem, hogy kötekedne veled valamelyik testvéred.
2023. febr. 4. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!