Késő este, éjjel mennyire biztonságos a Keleti-
pályaudvar környéke?
Figyelt kérdés
Szeptembertől Budapesten fogok egyetemre járni, a Keleti- pályaudvarhoz közel találtam albérletet.
Mivel az egyetem mellett munkát is fogok vállalni, valamint szeretnék néhány ismerőssel szombat esténként összejönni és bulizni menni, emiatt nagy valószínűséggel gyakran fogok esténként tömegközlekedni.
Az volna a kérdésem, hogy mennyire veszélyes a Keleti - pályaudvar környéke késő esténként, éjszakánként?
Van egy ilyen bűntérkép. Azt nézd meg. De én magam amúgy biztinságban érzem a városban. Az ilyen forgalmas helyek környékén pedig 0-24 rendőri felügyelet van.
Évekig jártam arra edzésre egyedül sötétedés után is tizenévesen lányként. Egyszer sem volt bajom.
2021. aug. 10. 18:56
4/13 anonim válasza:
Céltudatosan kell menni és határozottan, kikerülve a ganébb társaságokat.
2021. aug. 10. 18:58
5/13 anonim válasza:
Ezt igy nem lehet megmondani, en a 4-6os vonalán jarkaltam 14-18 eves koromig este edzes miatt, volt hogy 10-11 órakor is. Sosem volt baj, pedig ez egy hányinger környék. Aztan Kelenfoldon nemreg történt egy incidens, pedig megvoltam győződve arrol hogy az meg normálisabb környék, tele emberekkel, bizti őrrel stb. Szerencsén múlik, es hogy jókor legyel jo helyen.
2021. aug. 10. 19:25
6/13 anonim válasza:
nem a legjobb kornyek, de tenyleg jarnak rendorok altalaban
2021. aug. 10. 19:59
7/13 anonim válasza:
5-ös!
Mi történt Kelenföldön?
2021. aug. 12. 22:13
8/13 anonim válasza:
Mióta visszatértek a liberálisok, a főváros nappal sem biztonságos, nem hogy éjszaka. Megvonták a támogatást a kerületi közterületfelügyelettől,
kiterelték a hajléktalanokat, mondván, joguk van életvitelszerűen
közterületen élni. Tele megint minden pályaudvar és környéke, a Belváros, a közterek hajléktalanokkal, erőszakos koldusokkal és drogosokkal,
a koldusmaffiával. Éjszaka ne közelekedj.
2021. aug. 17. 18:24
9/13 anonim válasza:
Az Örs vezért térről felszálltak a drogosok, hajléktalanok és koldsmaffiák az 1-esre és átmentek a Keleföldi pu-ra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!