Késő este, éjjel mennyire biztonságos a Keleti- pályaudvar környéke?
Figyelt kérdés
Szeptembertől Budapesten fogok egyetemre járni, a Keleti- pályaudvarhoz közel találtam albérletet.
Mivel az egyetem mellett munkát is fogok vállalni, valamint szeretnék néhány ismerőssel szombat esténként összejönni és bulizni menni, emiatt nagy valószínűséggel gyakran fogok esténként tömegközlekedni.
Az volna a kérdésem, hogy mennyire veszélyes a Keleti - pályaudvar környéke késő esténként, éjszakánként?
2021. aug. 10. 18:52
11/13 anonim válasza:
9-es!
Tudom, hogy ott az 1-es egyik végállomása, de tényleg oda települtek a veszélyes elemek?
12/13 anonim válasza:
Késő este, éjjel a nagy pályaudvarok környéke (helyi mércével mérve) sehol sem biztonságos, de legalább is nem kellemes.
13/13 anonim válasza:
#12 vagyok. Más a mérce Zürichben, mint Ózdon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!