Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg megnőtt a kéregető...

Tényleg megnőtt a kéregető cigányok száma?

Figyelt kérdés
Miskolcon lakok már egy ideje. Eddig nem volt ennyire feltűnő,vagy sűrű az ilyen eset, de mostanság 10/10 alkalommal amikor elhagyom az otthonomat hogy menjek valahova szó szerint kivétel nélkül MINDIG jön egy cigány ember szembe, hogy kéregessen. Nem úgy értem hogy 1 adott tag, mindig más, de manapság inkább az a megszokott hogy egy fél órás utam alatt legalább 2-3 ilyen eset van. És nem hajléktalan emberek ezek, sima cigányok, mindenféle korosztályból és nemből. Volt hogy egy úton míg végigmentem 5 ember megtalált. Én már azt gyanítom hogy valami szervezet lehet ez... Vagy ennyire megérzik ők is ezt a drágulást a világban és hát ugye így próbálnak plusz pénzhez jutni munka helyett? Nagyon rémisztő. Vannak akik csuklyások. Ha villamos megállóban nem a tömegbe állsz simán odamennek. Láttam egyszer hogy egy nő elé úgy beálltak hogy ne mehessen tovább, míg nem ad pénzt. Ha egy ember olyan nyomorulságos életet él, hogy az utcára kerül, hajléktalan lesz belőle és egészségügyileg 0, ősz megroggyant ember kéreget az is megvetendő, de inkább megérthető mint ez. Ezek életerős fiatal emberek. Mind. Egytől egyig. Szóval azért tettem fel ezt a kérdést hogy ti is észlelitek ezt a jelenséget? Megnövekedett a kéregetők száma drasztikusan a ti környezetetekben is?

2023. febr. 2. 20:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem a tököm tele van ezekkel a véglényekkel.
2023. febr. 21. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!