Szerintetek nagyon beégtem a munkahelyen?
Én külföldön dolgozom számlázási osztályon.
2 éve hagytam el Magyarországot de úgy,hogy semmit nem beszéltem németül.
Azóta leraktam egy B2-es nyelvvizsgát és 6 hónapja dolgozom egy nagyobb cégnél.
Szeretem a munkahelyemet mert nem terhelődök túl a folyamatos nyüzsgéstől mivel elég nyugis az iroda és nem járkálnak sokan ki-be mert az épület legtetején vagyunk.
A problémám az,hogy rettenetesen szégyellem,hogy nem beszélek tökéletesen és emiatt bezárkózok.
Tegnap felhívott egy munkatársam mert küldtem neki korábban egy E-mail-t az egyik termék ára miatt. Sehol nem találtam az árat és így nem tudtam elszámolni az ügyfélnek.
Szóval..felhívott és nem igazán értettem mit mondott mert dialektusban beszélt hozzám ami nekem hatalmas kihívás megérteni.
(Svájc mellett élek és svájci németet beszélnek itt az emberek.)
A mentorom megkérdezte,hogy mit mondott a munkatársam és én hirtelen nem tudtam mit mondani. Valamiért bepánikoltam teljesen és ezt látta a munkatársam is ezért felhívta ő a Dominik-ot és megkérdezte helyettem.
Szerintetek nem vagyok egy rakás szégyen?
Nem kellene felmondanom mert ilyen balek vagyok,hogy még egy alapvető dolgot sem tudok elvégezni?
Úgy félek,hogy a terhükre vagyok…
Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Jobb lesz a németem egy idő után?
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!