Hogyan lehet pár órákra a munkahely környékén találni valakit unalom ellen?
Péntekenként hamarabb végzünk, de a barátom akivel szakítunk ezt nem tudja, így gyakorta bent maradok 3 órával tovább mert kontrollmániás és ellenőriz. Szakítas után is.
De ki tudnám ezt játszani azzal, hogy lelépek fél 1kor és 4 re visszamegyek a munkahelyre mintha akkor végeznék, tehát durván 3 szabad órám van lébecolni a munkahely környékén, ahol nem ismerek senkit.
Üljek be egyedül vmi kocsmába? Vagy van normális ötlet?
Munkahelyen a filmnézés azért durva lenne.
(Sokszor vannak bent akik máskor végeznek.)
A mobilnet nem olyan feltűnő ugyan, de kínomban mobilnetezem csak. Amugy nem tenném.
Menj haza amikor vége a munkaidőnek és zárd be az ajtót. Ha megoldható, hívj át magadhoz olyan rokont, barátot aki valamennyire meg tud védeni szükség esetén.
Őt meg jelentsd fel.
Szerinted mekkora élmény lenne nekem otthon lenni hogy azt várom mikor kopog vagy veri be az ajtót
Ezért én haza nem megyek hogy ott rettegjek:D
Ezért inkább kóborolsz az utcákon kényszerből órákat??
Ha megpróbàl betörni, azt rögzíteni kell és legalább elég nyomós érv a távoltartási mellett.
Van itt "minden" a közelben. Egy pár iskola, azoknak gondolom van könyvtára, edzőterem nincs, de miket nézzek keressek, sem tudom.
17. ismerem alapvetően. Kb mint a tenyeremet. Nem az érdekli hogy 14 kor bent vagyok e a munkahelyen, hanem az érdekli, 16 kor bent vagyok e. Ezzel le is fed mindent. Ha 14 kor nem talál, kiszaladtam boltba, átmentem másik telephelyre, mindent össze lehet kamuzni. De a 16 órai kilépési időpont ha nem történik meg, akkor a tézisei, vagy be se mentem egész nap dolgozni= pasival vagyok, vagy korabban lépek le=pasival vagyok, vagy mindig is korábban léptem le= csaltam végig.
De ez unalom ilyenkor, ez bírhatatlan. Áll az idő. 1 perc is olyan soknak tűnik így mint egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!