Mennyire nehéz Sopronba (vagy környékére) átköltözni és munkahelyet találni? Milyen ott az élet?
Párom otthonról dolgozik, én pedig eladó vagyok, szeretem is. Viszont Hajdú-Bihar megyében lakunk, és ahhoz képest, hogy nincs itt semmi, nagyon drága minden, alig van munkahely és ott is csak a minimálbért fizetik. Az emberek begyepesedtek, korrupt a város, nem fejlődik semmit, internet is el van maradva. Szeretnénk költözni, főleg Dunántúl van tervben, Budapest túl nagy lenne.
Sopront és környékét nézegettük mostanában, de nincs ismerős, nem tudok kérdezni. Érdekelne, hogy mennyire biztonságos, számomra milyen melóhelyek hogyan fizetnének (eladói tapasztalattal vagy recepciósként)? Milyenek ott az emberek? Van egyébként német, angol nyelvtudásom is, szóval valamit csak találnék magamnak. Csak szeretnék nettó 170 ezernél többet keresni (amit itt ajánl az összes bolt/üzlet...).
Sopron: betelt!
Ágfalva, Fertőrákos, Harka: nem teltek még be, de egyre veszélyesebbek (kb. a felsorolás sorrendje alapján, Ágfalva egy latrina).
Kópháza: idegbeteg, drága hely, de nagyon jól karban van tartva, jó helyen fekszik.
Balf: Sopronhoz tartozik, inkább olyan visszavonulós hely, protekcióval könnyebb ott dolgozni, lakni.
Nagycenk: már távolabb van, drága, de hatalmas kultúrközpont. Kirúgták az alkalmatlan muzeológusokat, turisztikai szakembereket onnét, most nagyon támogatja Kormányunk a helyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!