Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy repültek el így az évek...

Hogy repültek el így az évek felettem? Már 28 vagyok öregnek érzem magam.

Figyelt kérdés

2023. jan. 20. 23:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

2 nap múlva leszek 39.

Akkor én mit szóljak?

2023. jan. 21. 01:24
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Mintha én írtam volna.

Tudod én mozi és film imádó vagyok, sokszor kíváncsiságból megnézem kik játszottak az adott műben, illetve pár infót róluk..pl. a korukat.

Egy ideje észrevettem, hogy eleinte a színészek kora inkább a szüleimével volt egyenlő..majd egyszer csak már az enyémmel...furcsa volt.

De! Nem régen láttam egy filmet, mondom "Húhha, micsoda helyes fiúkák vannak benne...kik ezek? Sose láttam. Megnézem."

Aha... amelyik a legjobban bejött, napra pontosan 10 évvel kisebb nálam, el is szégyelltem magam a phicsába, és rájöttem, hogy qurvára megöregedtem.

2023. jan. 21. 01:32
 13/19 anonim ***** válasza:
55%
Én 31 vagyok, viszont nekem baromi tartalmas volt az elmúlt 10 év. Nemcsak dolgoztam, hanem tanultam, világot láttam és egy vállalkozást is felhúztam. Néha én is belegondolok, hogy te jó ég, 31... De valahogy néha mégsem érzem azt, hogy olyan öreg lennék. Máskor meg teljesen azt érzem, hogy basszus, 30 fölött vagyok...
2023. jan. 21. 01:55
 14/19 anonim ***** válasza:
59%
Én 30 vagyok; én pl magamon azt vettem észre 26 éves koromtól , hogyha nem mozgok annyit, akkor nem lesz olyan jó az emésztésem, nem működik annyira olyankor, mint kellene. Szóval szerintem fizikailag 26 éves kortól kezdődik az öregség, amikor már kell is tenni azért, hogy legyen fullos fizikailag minden, mert nem alapvető. De lelkileg meg csomó ideig, jópár évig 52-54 évesnek éreztem magam; amíg meg nem ismertem valakit, aki visszafiatalított a saját korom + 1 évre.
2023. jan. 21. 02:33
 15/19 anonim ***** válasza:
55%

*mármint, visszafiatalított a születési korom szerint arra a korra, hogyha tehát a fizikai valós koromhoz adunk hozzá egy évet.

Tehát, amikor megismertem valós 29évesen , lelki 54-ről lelki 30-ra estem vissza. És, szóval, már nem vagyunk együtt, nem is beszélünk napiszinten; de szóval ez így most megmaradt; beállt, hogy a saját korom +1 év -re érzem magam. Tehát, én most lelkileg 31 vagyok; annyinak érzem magam .

2023. jan. 21. 02:35
 16/19 anonim ***** válasza:
79%

a 2 év múlva 40 leszek...k**úrvára pocsék érzés....közeledve 50-hez meg már öreg vagy....

és igazából még most sem tudom 100%-ra, hogy mihez is lenne kedvem valójában....

igazából 20 évig csak utazgatnék.

2023. jan. 21. 07:24
 17/19 anonim ***** válasza:
71%
Gyorsan telik az idő sajnos
2023. jan. 21. 08:19
 18/19 anonim ***** válasza:
71%
Én már középiskolásan is öregnek éreztem magam.
2023. jan. 21. 10:30
 19/19 anonim ***** válasza:
84%

Ifjú padawanok!

A kor csak egy szám, annyi idősek vagytok amennyinek érzitek magatok.

Élvezzétek az életet és ne stresszeljetek rajta. A problémák maguktól is jönnek, nem kell gyártani őket.

2023. jan. 21. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!