Hova utaznál, ha még sosem repültél?
Figyelt kérdés
Első repülős útnak milyen úticélt ajánlotok? Szempont a tenger, más kikötés nincs, maximum a "megfizethetőség". (itt arra gondolok, hogy leginkább európai országban gondolkodunk)2022. nov. 6. 21:31
1/12 anonim válasza:
Nem adnám alább mint Új-Kaledónia.
2/12 anonim válasza:
Bármi, ami nem több 2 óránál.
Pl. Szicília.
4/12 anonim válasza:
Mindenképp oda, ahová van közvetlen járat, hogy ne kelljen átszállni. És max. két órán belül elérhető, valamint nem valami dombos-hegyes részen legyen a reptér. Vagy Spanyol vagy Olaszország
5/12 anonim válasza:
Életem első repülése Bécsből Bangkokba történt.
Azárt Bécsből, mert onnan volt közvetlen járat (Bécsig Flixbus vitt el)
Jó kis 9 órás út volt, visszafelé pedig kb. 11, de aludtam egy jó a gépen.
Egy hét nyaralás, mindent beleszámolva (otthon elhagyásától a hazaérésig + utasbiztosítás + egyebek) kb. 400.000 Ft-nál állt meg.
Utazási irodával NEM vettem fel a kapcsolatot (Vagyis igen, de amikor ugyanarra a gépre kétszeres áron akartak jegyet adni, nem válaszoltam nekik), mindent magam intéztem.
Ez 2018-ban volt.
8/12 anonim válasza:
Én életemben először az USA-ba repültem, londoni átszállással.
9/12 anonim válasza:
Barcelona
Isztambul
Antalya
Burgas
Mallorca
10/12 anonim válasza:
Montenegró, a Balkánnal soha nem lehet mellélőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!