Akik fiatalok voltak a 90-es években, illetve a 2000-res évek első felében Magyarországon, annak milyen volt az az időszak? Mármint milyen volt akkoriban az élet, a technológia, milyenek voltak az emberek, hogyan töltöttétek a szabadidőtöket?
Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 19:44
21/23 anonim válasza:
Olyan boldog voltam, hogy el nem tudom mondani... most meg...
22/23 anonim válasza:
Jó volt imádtam. Régebbi kérdésnél már bővebben kifejtettem. A technológiával együtt nőttünk fel. Csak mi elmondhatjuk, hogy mi többféle technológiának a megjelenését láthattuk pl. Comodore 64, színes tv és stb.
23/23 anonim válasza:
Sokan, sok mindent kifejtettek már a korábbi hozzászólásokban, én csak néhány foszlányt adok még hozzá, azt is inkább szavakban, aki tudja mit írok, annak úgyis beugrik, akit meg érdekel majd rákérdez :)
- Takarékbélyeg
- Lutra Album
- Cicás hegyező
- Matchbox
- Lego
- Bakelitlemez
- Tüske építő
- Gabi építőkocka
- Lunabusz
- Kvarcjáték
- C16, C64, Enterprise 128k
- TV játék
- Időutazós könyvek
- 6 színű toll
- Kétkazettás magnó
- VHS magnó
- Turbó rágó
- Donald rágó
- Mexikói Citrom
- Tetris
- Betárcsázós internet
- Napster
Hirtelen ennyi ugrott be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!