Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen levelet küldhetett a...

Milyen levelet küldhetett a polgarmesteri hivatal ajánlva? Nem tudom átvenni a postán

Figyelt kérdés

Egy polgarmesteri hivatal miről irhat egy sima magánembernek? (Ajanlott nagyalakú)

Lejárt a szemelyim, nem adja igy ki a posta nekem, a telefont nem veszi fel a PH.

#polgarmesteri hivatal levél
2023. jan. 20. 12:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akkor is félnap. Időre mész vsak epp nem szólítanak időben. Egy fogorvosnál még kifakadtam, de azóta ezzel is számolok.
2023. jan. 20. 13:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Meg se próbáltad. Nem. Időpontra osztanak be és azzal terveznek, a kormányhivatali ügyfélfogadás így működik.
2023. jan. 20. 13:51
 13/14 A kérdező kommentje:

De már kertem idopontokat.kozbejött más. Nem jutottam el.

Most meg a munka gyerek miatt nem is tudok.

Ha valami élethalál lenne akkor szakadnék csak meg. Egy személyi miatt nem fogom szabit se kivenni gyereket se cűgölni este.

Ne te okoskodj már nekem

2023. jan. 20. 14:04
 14/14 anonim ***** válasza:
A saját életedet nehezíted meg. A személyicsináltatás nem fakultatív. Semmit nem tudsz érvényes személyi nélkül elintézni. Nincs egy rokon, ismerős, gyerek apja, aki arra a fél órára elvállalja a gyereket vagy a munkahelyed nem enged el egy órával hamarabb?
2023. jan. 20. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!