Milyen levelet küldhetett a polgarmesteri hivatal ajánlva? Nem tudom átvenni a postán
Egy polgarmesteri hivatal miről irhat egy sima magánembernek? (Ajanlott nagyalakú)
Lejárt a szemelyim, nem adja igy ki a posta nekem, a telefont nem veszi fel a PH.
"Lejárt a szemelyim, nem adja igy ki a posta nekem"
Az szép. Lejártál, nem vagy érvényes a posta számára. Mintha bármi változott volna azzal, hogy túlhaladtuk azt a dátumot.
Van családtagod? Próbálja meg ő: 14 év feletti, veled azonos címen lakó közeli hozzátartozód (szülő, nagyszülő, gyerek, unoka, házastárs, bejegyzett élettárs, testvér) kiválthatja helyetted.
Megvan koszi
Hagyateki lesz az akkor
Köszi majd kiváltja egy közeli hozzátartozó.
Tényleg ugy néz ki ha lejárt a személyim megszűntem létezni:D
Igen.
Nincs szabim, mert a munkahelyen hajtás van, gyerekem is van.
Hetvégén meg nincs az a posta nyizva amelyiken a levél van.
Evek ota orvoshoz se jutok el nemhogy postára.
Minden online intezek igy.
En nem tudom amigy mások hogy tudnak úgy élni hogy minden nap 6 ra esnek haza, vacsi furdes tanulas alvás. Es ez az élet.
Ezen is rajta vagyok, hogy ebbol elegem van.
Nemhogy okmányirodákban felnapokat szerencsetlenkedni.
A gyereknek sincs személyije. Mert ott meg apuka aláírásán görcsölnek!:D
Mert te nem zudsz.
A munkahelyem is ilyen bürkoratikus. Görcsös felfogással dolgozni se lehetne olyan szabályozások vannak hogy tovább tart a papor jegyzokonyvezés meg minden része mindennek mint maga a gazdasági szerződés megvalósulasa a valoságban.
Te götcsölj nyugodtan mindenen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!