“Beleőrülni” valakinek a hiányába?
Figyelt kérdés
Nagyjából 8 hónappal ezelőtt volt egy ezzel kapcsolatos kérdésem, amikor is az volt a problémám, hogy egy olyan ember hiányzott, akit nem kaphatok. Akkor azt a választ kaptam, hogy majd az idő megoldja és előbb vagy utóbb elfelejtem majd. Hát ez nem egészen így lett, mert a mostani kérdésem is ezzel az emberrel kapcsolatosak. Nem tudom elfelejteni és nagyon frusztrál, hogy nem tudom kivel van, hol van, mit csinál, milyen napja volt stb.
Hogy lehetne elfelejteni? Nagyon hiányzik.
2023. jan. 18. 20:24
21/21 A kérdező kommentje:
Ő azóta párkapcsolatban van. Nem hiszem, hogy hiányolna vagy egyáltalán az eszébe jutnék. Másrészt tisztelem annyira, hogy ne kontárkodjak bele az életébe.
2023. jan. 19. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!