Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » “Beleőrülni” valakinek a...

“Beleőrülni” valakinek a hiányába?

Figyelt kérdés

Nagyjából 8 hónappal ezelőtt volt egy ezzel kapcsolatos kérdésem, amikor is az volt a problémám, hogy egy olyan ember hiányzott, akit nem kaphatok. Akkor azt a választ kaptam, hogy majd az idő megoldja és előbb vagy utóbb elfelejtem majd. Hát ez nem egészen így lett, mert a mostani kérdésem is ezzel az emberrel kapcsolatosak. Nem tudom elfelejteni és nagyon frusztrál, hogy nem tudom kivel van, hol van, mit csinál, milyen napja volt stb.

Hogy lehetne elfelejteni? Nagyon hiányzik.

2023. jan. 18. 20:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Milyen idegen? Az exemről van szó. Szerinted hogy lehetne idegen?

#10 Bár ott tartanék, hogy kiszerettem belőle!

2023. jan. 18. 21:14
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
#11 Hát akkor törd át a gátat és ne engedj az "emlékezni akarok rá!" érzésnek! :) Rohadt nehéz lesz ez is, de utána királyul leszel!
2023. jan. 18. 21:16
 13/21 anonim ***** válasza:
28%

Oh, bocsánat, nem úgy értelmeztem a szöveg alapján.

De a külső segítség ugyanúgy rávilágíthat a fő problémára. Mi az ami hiányzik valójában.

2023. jan. 18. 21:18
 14/21 A kérdező kommentje:

#12 Köszönöm.

#13 Nekem ehhez nem kell külső segítség, hogy meg tudjam mondani, hogy ő hiányzik.🙂

2023. jan. 18. 21:20
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Oké. Akkor szerezd vissza.
2023. jan. 18. 21:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tobb ev volt, egy ev utan mikor lett vkim ugy ereztem elmult.. aztan neha ugyis eszembejutott. Van akit soha nem felejt az ember de elhalvanyul, atalakul
2023. jan. 18. 22:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem keresed fel?
2023. jan. 18. 23:43
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Néha tényleg tud segíteni, ha felkeresed, és akkor fogod fel igazán hogy már foglalt / már esélytelen / már nem az, aki volt / már nem is illetek össze igazán.

Néhány nap/hét depi ezen, majd jobb lesz utána.

2023. jan. 18. 23:50
 19/21 anonim válasza:
100%
Kérdező, hány éves vagy? Én 9 évig vágytam az első szerelmem után. Lett volna lehetőségünk a 9 év alatt, h újból összejöjjünk, de nem tettük. Nekem párom volt, azért nem. Még hosszú évekig vágytunk egymásra, csak nem tudtuk. Mi a f..szért nem mozgatsz meg minden követ, h megkeresd, és beszélj vele?
2023. jan. 19. 07:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Lehet neki is hiányzol, nekem is nagyon hiányzik valaki….mégse keresem,mert félek.
2023. jan. 19. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!