Ilyen esetben szerintetek elfogadható egy új email-t küldeni, válasz hiányában?
Figyelt kérdés
Pár hete megkerestem egy céget, mivel bár az oldalukon nem volt meghirdetett pozició, gondoltam, hogy mégicsak érdeklődöm náluk, mert nyárra kerestem munkalehetőséget. Vissza is írtak, hogy igen valószínűleg lesz nyitott pozició és megkérdezték, hogy pontosan mire jelentkeznék.
Visszaírtam nekik, azóta viszont eltelt 10 nap és nem válaszolnak.
Előtte is több napba telt mire visszaírtak, de ennyi idő után azt feltételezem, hogy talán megfeledkeztem rólam és jó lenne tudni, hogy mi a válaszuk.
Ilyen esetben mit lehetne írni szerintetek? Érdemes egyáltalán zaklatni őket?
2022. jún. 2. 13:08
1/1 anonim válasza:
Nyugodtan írhatsz nekik, dehogy zaklatás ez. Simán lehet, hogy elfelejtettek tájékoztatni. Hivatkozz a korábbi válaszukra, sőt arra válaszolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!