Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elvesztem a bürokrácia útveszt...

Puma84 kérdése:

Elvesztem a bürokrácia útvesztőjében. Ha közjegyzőnél valaki valamilyen ügyben járt. De nem tudom melyik közjegyzőnél. Van-e valamilyen központi helyük a közjegyzőknek, ahova minden irat befut? Vagy esélytelen megtalálnom a közjegyző neve hiányában?

Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs központi helyük.A közjegyzőt te választod,vagy elfogadod azt,akit az ügyintéző javasol.Az ügyintéző,aki az egész akciót intézi,adhat róla felvilágosítást,ha érintett vagy az ügyben.Ha nincs hozzá közöd, meg is tagadhatja a válaszadást.
2013. dec. 26. 18:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Édesapám járt közjegyzőnél. Közben elhunyt. Nem tudom,h.kinél. Ezt szeretném megtudni. Viszont kerestem a neten, Pesten a Máday utcában van irattár, központi. Nem régi. Vajon oda bekerülhetett egy vidéki közjegyzői irat?
2013. dec. 26. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Kezd szűkülni a kör. Vidéki. Biztosan van sejtésed arról,hogy melyik város. Vidéken nem nyüzsögnek a közjegyzők,megyeszékhelyen sem,azt már a tudakozóból megtudhatod, vagy telefonkönyvből,hogy azon a bizonyos helyen hányan vannak (2-3 ) Igy könnyebb kiszűrni a dolgokat. Ha végrendeletével kapcsolatos a dolog,és mint törvényes örökös keresed az illetőt,fog segíteni.
2014. jan. 1. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!