Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha az MBTI-m szerint intuitív...

Ha az MBTI-m szerint intuitív vagyok, akkor hogyhogy nem érdekel a nagyon absztrakt beszélgetésmód?

Figyelt kérdés
INFP jött ki, de nem szeretem, amikor a kommunikáció átmegy egyetemi docens szintre. Utálok nagy szavakkal dobálózni, de az is igaz, hogy kicsit nem ezen a Földön járok. Az ISFP-t kizárnám, az extrovertált érzékelésem kb. egy vakfolt.

2023. jan. 15. 14:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
27%
Mert ezek a tesztek arra jók csak hogy összezavarjanak. Éldd az éelted ahogy jónak érzed, nem kell azt tesztelgetni.
2023. jan. 15. 22:46
 22/22 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
77%

6: Ott a pont! Mensán is karcolom a 130-as szintet, elég gyorsan meg szoktam fejteni a "trükkösebb" logikai fejtörőket is. Mondjuk én annyira dinka vagyok, hogy egy szocreál rendelőben a járólapoknál is el tudok flashelni simán, de az más tészta! 😅

Komolyabbra ordítva a szót, szerintem is érdemesebb kognitív funkciókat tesztelni. Bár nekem a Ne-Fi stabilan szokott jönni(yep, ENFP 🙃), utána kavalkád van. 😂

[link]

2023. jan. 21. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!