Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális hogy élni akarok ?...

Normális hogy élni akarok ? Nem akarok 80 éves korig élni. Inkább haljak meg 40evesen vagy korábban de azt a mondjuk 40 évet éltem és jól éreztem magam ?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 14:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
28%
40 éves korára már már nagyjából mindent látott és megtapasztalt az ember, akkor már meg lehet halni. Ha azt mondanák nekem, hogy 500 évig kell élnem, azt mondanám, minek? Még bő 450 éven át ismételgetni a napi rutint? Én már most unom...
2023. jan. 13. 22:54
 12/14 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember talál értelmet a második 40 évre is, pl. a leszármazottairól gondoskodás, vagy megnézni mi lesz velük. A nagyszüleim 83 és 88 évesek és ők is csak azt mondják, hogy már csak azért élnek, hogy lássák milyen élete lesz nekünk, az unokáiknak. Persze aki leszarja ezeket és még gyerekei és unokái sem lesznek, annak ez még eggyel kevesebb ok, hogy éljen.
2023. jan. 14. 05:51
 13/14 anonim ***** válasza:
En elszorakoznek meg par szaz evig siman 😀 de csak ha nem oregszek. Ha mar elkezdek oregedni, gyengulni, kopaszodni, lassulni stb akkor az ugy mar nem..
2023. jan. 14. 07:24
 14/14 anonim ***** válasza:
13. És ha a tested nem regenerálódik? Mi van, ha elveszíted a lábaidat egy balesetben 150 évesen és még párszáz évet lábak nélkül kellene élned? Ez most csak egy példa volt, írhatnék még sok mást is, vakság, arcot eltorzító baleset, stb.
2023. jan. 14. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!