Normális hogy élni akarok ? Nem akarok 80 éves korig élni. Inkább haljak meg 40evesen vagy korábban de azt a mondjuk 40 évet éltem és jól éreztem magam ?
Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 14:25
1/14 anonim válasza:
Készülj, hogy ezt a társadalom nem fogja hagyni, vagy csak keserves harcok árán.
2/14 anonim válasza:
Mindenki ezt akarja és csinálja is jó esetben, de azt nem értem, ehhez miért kellene 40 évesen meghalni. :D
Persze ha neked az élés az agyba-főbe piálás, drogozás, akkor világos.
3/14 anonim válasza:
Fiatalabban tényleg jobb az élet, de ha nem akarsz öngyilkos lenni, akkor valószínűbb hogy elélsz 80 éves korodig is, minthogy meghalsz 40 évesen. És a második felét sem kellene az életednek túl nagy nyomorban és szerencsétlenségben leélni, csak mert idióta voltál az első felében és nem gondoltál a jövőre.
4/14 anonim válasza:
Millenniális jövőkép. Miért nem vagyok meglepve?
6/14 anonim válasza:
Ha ezt az "éltem és jól éreztem magam" dolgot nem mások rovására valositod meg, akkor a te dolgod.
7/14 anonim válasza:
Szerintem is csak a te dolgod, hogy meddig és hogy hogyan akarsz élni. Másoknak meg nem kell megfelelned.
8/14 anonim válasza:
Hol zárja ki a kettő egymást?
Sőt, minél tartalmasabb és örömtelibb az életed, annál nagyobb eséllyel lesz hosszú életed. Az örömteli élet ugyanis jt tesz az egészségnek.
9/14 anonim válasza:
41 évesen is kapaszkodnál az életbe szerintem.
10/14 anonim válasza:
Normalis. Enis igy vagyok vele. Bar eleg jol tartom magam sztem siman jo formaba leszek meg. Inkabb ugy vagyok vele, h teszem ami jolesik es nem foglalkozok vele ha ez jopar ev minuszt jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!