Ez a kommentáradat, ami Andrew Tate kapcsán történik, nem képmutatás?
Hirtelen a közösségi oldalakon számtalan kommentelő, aki nem ismerte sose Andrew Tate-t, a mélypesti értelmiségitől kezdve a 70 éves nyugdíjasig szidja, meg mocskolja, amikor azt se tudták korábban kicsoda.
Még ugyan el sincs itélve, mégis bűnözőnek nevezik már kapásból, amikor a 90% a sztoriról se tud semmit, csak amit olvasott valami véglény újságíró külföldi cikkekből történő összeollózgatásából.
Közben meg teljesen ellentmondásos a szomszédok elmondása is, akik szerint nem is tűnt erőszakosnak semmi, meg tudták, hogy mi van. Szóval, ha részben bűnös is lenne, szerintem nagyban ráhúznak olyat is most, amit nem is csinált, csak mert valakinek nem tetszik nagyon, hogy mit ért el. Kicsit érdekes, hogy pont a szellemi csőd Thunbergel való vita után csapnak le rá.
Az viszont nekem óriási képmutatás, hogy hirtelen mindenki ennyire nagy ítélkező önjelölt bíró lett, kíváncsi lennék hány asszonyverő van most a sok hőbörgő közt, aki csak azért mocskolódik, mert fáj neki, hogy valaki a saját Bugattija mellett van lefotózva, és így vetíti ki a saját frusztrációit.
Meg amikor valaki úgy okoskodik, hogy csak azt a 10%-ot látja róla, amit kiragad a média, a maradék 90-et meg nem. Ez alapján elkönyvelik nőgyűlölőnek, mert tett ilyen meg olyan kijelentéseket egy olyan kontextusban, aminek a teljessége szükséges volna ahhoz, hogy megértse valaki, mit beszél. Azt bezzeg nem hozzák le, amikor olyanokat mondott, hogy randin a férfinak kell fizetni, ő hívta el a lányt, ez a minimum, meg hogy ha lenne egy komoly szerelem, az életét adná érte stb. Ezek valahogy a kócoshajú balliberális "újságírókhoz" nem jutnak el. Meg az sem, amikor a fiataloknak azt tanácsolta, hogy kezdjenek el tudatosan élni, és tenni magukért minden nap fekvőtámasz, ne halasszon, ne lustálkodjon senki stb. Meg hogyan kell a pénzről gondolkodni, az elavult befektetési módszerek stb.
Kicsit azt érzem, ahogy olvasom a sok idétlen kommentet, hogy sokakban ezerszer több elfolytott agresszió van, mint egy átlag bűnözőben, hiába tartják magukat ennyire szentnek, meg okosnak. Közben meg csak ugyanazokat a közhelyeket nyomatják, hogy "majd a böriben ő lesz a csaj", meg stb. Nagyon értelmesek lehetnek akik ennyire képesek.
Ha depressziós vagy, ne edzőterembe menj, hanem pszichológushoz.
Ha eltörik a kezed, akkor sem szaunába mész. Ha eltört a lelked, akkor miért nem szakemberhez mész vele?
Az, hogy menj el gyúrni, ha lelki bajod van, az igenis annyit tesz, hogy nyomd el az érzelmeidet.
És olyan sztorit hallottál már, hogy van fiúbarátja és nem dugta meg? Mert ezzel is Dunát lehet ám rekeszteni. Ha készítenénk egy statisztikát, vélhetően ebből lenne több, csakhát annak, hogy nem történik semmi köztük, nincs nagy hírértéke.
Legalább megválaszoltad a kérdésem, ezt köszönöm. Viszont szerintem ezzel én is megmagyaráztam, miért utálom annyira Andrew Tatet. Mert nem értek egyet ezzel az életszemlélettel és a jó ég mentsen meg az olyan csávóktól, akik egyet értenek vele.
Nekem lányként sok fiú barátom van, és a körülöttem lévő lányoknak is. Nagy baráti kör, legtöbben párkapcsolatban. Szóval ha nem is gyakori, de attól létezik fiú lány barátság.
De ami végképp zavar, az az egyoldalú megcsalás dicsőítése. Szerintem a "megcsalás" egyetlen esetben lehet etikus, ha a pár kétoldalúan és szabad akaratból megegyezik a nyitott kapcsolatban és ez mindkettejüknek megfelel. Minden más esetben undorító. Ez a csizmás hasonlat is csak arról árulkodik mennyire lenézed a nőket valójában.
"Én pl tudok jól működő férfi-női barátságról."
Mesélj még, működő férfi nő varátság, ahol a férfi egy lúzer. Különben a férfi mindig meg aksrja dugni a csajt, aki mast mond az hazudik.
"Ha depressziós vagy, ne edzőterembe menj, hanem pszichológushoz."
Erről is beszél, hogy milyen érdekes, hogy aki pszichológudhoz jár, azok csak egyre sz.rabb mentális állapotban vannak. Ha csinálsz valami értelmeset, akkor meg nincs időd depressziósnak lenni. Én nem vagyok pszichológus, viszont nem is gondolom, hogy egy bölcsész képes megoldani bárkinek is a problémáját, persze tévedhetek.
"És olyan sztorit hallottál már, hogy van fiúbarátja és nem dugta meg?"
Persze, mert aki lúzer, az egyből bekerül a barát zónába, és a csórója inkább elkussol és úgy tesz, mintha barát lenne, csak hogy a csaj közelébe maradhasson, és sose vallja be, hogy amúgy megdudná stb, egyébként bírom, amikor csajok magyarázzák, hogy márpedig van férfi nő barátsàg, megmosolyogtat, hogy hisztek benne, ettől még ne legyen kétségetek, hogy a fiúbarát megdugna titeket, csak max titkolja, meg azért csak barát, mert nem vonzódtok hozzá.
“Erről is beszél, hogy milyen érdekes, hogy aki pszichológudhoz jár, azok csak egyre sz.rabb mentális állapotban vannak. ”
Erről van valami orvosi bizonyíték? Kutatás, stb? Link?
A férfi-nő barátságról: nekem több férfi barátom is van, nem “lúzer” pasik, és én sem vagyok csúnya. Szerintem nem kellene ilyen általánosítgatásokat tényként kezelni. Mert csak hülyének fogsz tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!