Fogtak már rád fegyvert, vagy egyéb veszélyhelyzetet átéltél?
Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 16:17
11/18 A kérdező kommentje:
Miért eggyezel bele ilyesmibe?
2023. jan. 11. 23:36
12/18 anonim válasza:
Kamionsofőrként megfordultam pár cinkes helyen, de szerencsére mindíg alkalomhoz illő kísérettel, úgyhogy valódi veszélyben nem voltam.
13/18 A kérdező kommentje:
Milyen kíséret?
2023. jan. 12. 12:34
14/18 anonim válasza:
Marokkóban ,Líbiában, Egyiptomban sima civil biztonsági szolgálat kísért,a viccesebb helyeken pedig katonák.
16/18 A kérdező kommentje:
Elhúztad a nyakad?
2023. jan. 14. 13:24
17/18 anonim válasza:
Elszallt az agya annak aki fenyegetett, kicsit dühöngött, miközben lefogott és éles tárgyat nyomott a nyakamon, majd mintha így minden visszaallt volna nála elengedett.
18/18 anonim válasza:
Nem tudom ér-e de volt egy olyan helyhet, amikor anyukámmal utaztam, világos volt, de tiszta köd volt minden amitől nem lehetett a kocsi elejéig sem látni. Én olvasni akartam ő meg erősködött, hogy figyeljek az anyós ülésen hátha valami történni fog mert rossz erzese volt és én vonakodva de letettem a könyvet. Kb egy perc múlva nézem, valami világít nagyon halványan az út két szélén és kb 5 méterrel a kamiontól vettem észre hogy keresztben all az úton kivilágítatlanul. Centikre sikerült lefékeznünk annak köszönhetően, hogy én orditottam hogy álljon meg, ő a fékezés után vette észre a kamiont és majdnem alá gyűrődtünk, végünk lett volna ha mégis tovább olvasok, mert a fejünk repült volna ha úgy belerontunk. Másik ilyen esetem az, hogy mentem át egy úton, amin egy kocsi megállt, több nem is jött, erre mikor fel úton jártam centikkel előttem elhúzott egy a semmiből. Én is meg a megállt autó vezetője is csak pislogtunk és szerencse, hogy lassabban haladtam a zebrán mint terveztem, mert sietni akartam, de akkor felkenődök az autóra és aszfalton csattantam volna amilyen gyorsan száguldott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!