Ha lezárták magyarországon a mozikat a Fókusz szerint a vírus miatt, akkor hogyan tudtam 1 órája mozizni? Lezárt moziban voltak vagy százan? Jó vicc ez a hír
Figyelt kérdés
2020. márc. 11. 19:02
1/7 A kérdező kommentje:
Sőt. Jövőhétre is elővettem a jegyet. Mi ez a hír, hogy veszélyhelyzet van és nincsenek mozik?? Fókuszban volt. Kik ezek 😂
2020. márc. 11. 19:04
2/7 A kérdező kommentje:
De lehet félre értettem. De valami ilyenről volt szó hogy magyarban nem lesz mozizás
2020. márc. 11. 19:13
3/7 anonim válasza:
Ma éjféltől érvényesek a lezárások.
4/7 A kérdező kommentje:
Az komoly. Megvettem jövőhétre a jegyeket.
2020. márc. 11. 19:28
5/7 anonim válasza:
Gondolom majd vissza adják az árát vagy beválthatod valami más időpontra.
6/7 anonim válasza:
Ejfeltol ervenyes,nem mesz te sehova..
7/7 Koplárovics Béci válasza:
Én nem tudom melyik az a "Márciusban zárva" című film, mégcsak előzetest se láttam belőle, de óriási kasszasiker lehet, ha minden moziban, az összes teremben azt adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!