Elővehetek egy kèst (4-5cm) ha tok van rajta? Többi lent
Ha beszólnak többen valahol az utcán, buszon,metrón stb. azèrt mert mondjuk jojózok, ès elkezdünk kiabálni egymással, mi lesz ha előveszek egy kèst amin tok van?
Egy ilyen videót láttam tegnap, csak azóta sajnos nem találom.
Ha esetleg valakinek megvan küldje el lègyszives.
Vègül mi lett a sráccal aki elövette a kèst?
Ti kinek adtok igazat? A srácnak vagy a többi utasnak?
Perszehogy eloveheted. Csak aztan ne csodalkozz ha a hozzad legkozelebb allo ugy vag pofan, hogy az ajto adja a masikat, aztan radhivja a rendoroket az eletveszelyes fenyegetes miatt es amig oda nem ernek, a biztonsag kedveert a nyakadra is terdel kicsit.
Cickanyok...
Én úgytudom, higy alkalmatlan eszközzel is el lehet követni bizonyos bűncselekményeket. Pl. fegyveres rablásnak miniősül az is, ha csak vizipisztollyal rabolsz.
8 centitől KKVT, de ha rövidebb pengéjű kést veszel elő, az már minimum garázdaság.
Jogos védelemre se hivatkozhatsz, mert sem a testi éppséged, sem értékeid nem került veszélybe.
Tanulj meg normálisan viselkedni.
Lehet fèlreèrtitek a kèrdèst(vagy èn èrtelek fèlre titeket?). Soha nem vennèk elő kèst. Nem is hordok magamnál, meg sem fordult a fejemben ilyen. Pusztán kíváncsiságból kèrdezek.
Azt elfelejtettem megkèrdezni, hogy mennyire számít ha a kèsen tok van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!