Fogtak már rád fegyvert, vagy egyéb veszélyhelyzetet átéltél?
Kispuskalövészt. Ki lettünk oktatva a biztonsági előírásról. Az egyik srácnak nem sült el a fegyvere. Körbe forogva kereste a lövészet vezetőjét. Puskája előre meredt, ujja a ravaszon.
Egy másik helyen megyünk ki a céltáblákhoz. Jobbról betonfal, fegyverropogás hangja. Egy helyen felfedeztünk egy lyukat. Átnéztünk rajta. Két lépéssel a faltól egy céltábla hátsó oldala…
Mit mondjak? Érdekes volt mindkettő.
Többször is.
Egyszer pedig másfél méterre ment el mellettem a 7,62-es tölténymag, - amikor egy karabély töltetlenségét ellenőrizte az akkori agyonképzett kollégám.
Néztem farkasszemet családja és közöttem felállt vadkan papával is - 10-15 méterről, este negyed nyolckor.
Nagyanyám és/vagy az apám kést fogott anyámra (anyós-meny), erre mentem ki a konyhába kb. nyolcévesen.
Legjobb barátom viccből lefogott és kést tartott a nyakamhoz, tizenegy éves koromban.
A fiúm leszorított a földre, és előbb az öklével, majd vadászkéssel fenyegetett. Tizenöt voltam.
Azt hiszem, én a késes lány vagyok.
Előző válaszhoz:
egy másik, későbbi párkapcsolatom megvágta a nyakamat, szintén késsel, de ez közös megegyezéssel történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!