Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Munkanèlküliek! Mivel...

Munkanèlküliek! Mivel foglaljátok el magatokat egèsz nap?

Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 07:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
Unatkozással
2023. jan. 10. 12:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Házimunkát végzek és az otthonom szedem ráncba kisebb felújításokkal. Sportolok, a családommal foglalkozom meg dolgokkal, amiket nem tehettem meg főállás mellett. Állásokat nézegetek, a kiküldött próbafeladatokat csinálgatom, igyekszem frissen tartani a szakmai tudásom.
2023. jan. 10. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Unatkozással és teljes mentális széteséssel. 1 éve
2023. jan. 16. 20:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Unatkozók: ki tart el benneteket? Nem féltek, hogy utcára kerültök? A jelenlegi helyzetben nem valószínű, hogy vissza tudtok jönni az utcáról.... Ezt most szívből jövő jó tanácsként mondom. Ha nem találtok munkát, akkor tanuljatok valamit. Ha nem akartok tanulni, akkor biztosan van hobbitok vagy olyan dolog, amit mindig is csinálni akartatok. Inditsatok rá egy vállalkozást. A munkaugyiben érdemes rakerdezni a vállalkozóvá válási támogatásra: ez kb 650.000 forintot jelent, ha éppen megy a program és elnyeritek a támogatást. Ne kerüljetek utcára, nekem mqjdnem sikerült. Fontos, hogy találjátok meg a motivációtokat, mert aki most eltart benneteket, az meg fogja elegelni, ha azt látja, hogy a semmiért dolgozik.
2023. jan. 17. 11:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Én meg a semmiért élek és ezt unom, hogy diplomás vagyok és még az se jelez vissza, aki korábban azt mondta hogy felvesz, hát még a többi. Én is inkább meghalnék, minthogy ingyenéljek.
2023. jan. 17. 12:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is mérnöki diplomával nem kaptam állást, uh vállalkozó lettem. Mondjuk az az igazság, hogy teljesen kiégtem az utolsó munkahelyemen és elegem lett az egész alkalmazotti létből. Ne add fel. Ha nincs meló, akkor is van ezer út :)
2023. jan. 17. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!