Munkanèlküliek! Mivel foglaljátok el magatokat egèsz nap?
1,5 évig voltam munkanélküli. Amit csináltam közben:
1. álláshirdetések böngészése és önéletrajz küldözgetése
2. több időm volt az otthoni teendőkre, háztartásra
3. hetente 2 napot (nyitástól zárásig) töltöttem a levéltárban adatgyűjtéssel, mivel a családfakutatás a hobbim, és akkor tudtam foglalkozni azzal a résszel, ami csak a levéltárban kutatható. Mondjuk ez utóbbinak sajnos keresztbe tett a nyomorult covid, mert 2020. márciusában bezárt a levéltár. De otthon akkor is a hobbimmal foglalkoztam, rendezgettem a már összegyűjtött adatokat.
Ha úgy vesszük igen. Délelőtt csakis az új állásokat böngészem, ami olyan, arra jelentkezem. Délután fejlesztem magam könyvtári könyvekkel (önfejlesztés, szakmai ismeretek bővítése stb stb)
Este házimunka.
A munkakeresést már feladtam egy ideje. Most tanulok.
Volt időszak amikor naponta 10 helyre is leadtam a jelentkezésemet. Sehonnan nem jeleztek vissza. Az elvárásoknak bőven megfeleltem volna, nem olyan munkákra jelentkeztem amikhez nincs végzettségem, tapasztalatom.
Csak gyárakból kerestek, posta, és ahelyi gyógyfürdőbe híctak volna közel nettó 110ért nyitástól zarásig. Micsoda kilátások.
A Biblia tanulmányozásával.
37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nem lesznek gonoszok nézed a helyüket és nem lesznek sehol. Ám a szelidek öröklik a földet és örömmel tölti el őket hogy határtalan békében élnek."
Ez egy prófécia amely hamarosan a szemed láttára teljesedik be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!