Ki hány hónapig/èvig volt munkanèlküli?
Ha csak onnan számoljuk, hogy elkezdtem dolgozni életemben első helyen első napon ami már nem szakmai gyakorlat volt akkor 0 napot voltam munkanélküli és két munkahelyem volt.
Előtte pedig még egyetemre jártam, az mellett nem dolgoztam. Akkor oda felírható 2+ év.
csak két hétig, de az maga a borzalom..hülyébbnél hülyébb, szakmaiatlan kérdések, debil kérdezők, megalázó ajánlatok. Aztán egy idő múlva az ember elfogad egy ajánlatot, mint később kiderül, pont a legszarabb.
Egy a lényeg..munkából már nyugodtabban lehet keresgélni
1 hónap volt, de az is csak azért mert az a hely ahova átmentem egy szar volt és inkább voltam 1 hónapot keresgélni mint hogy beérjem a rosszal.
Akinek nincsen gyereke, hitele vagy más kötelezettsége, az könnyebben vált!
Vannak ismerőseim, akik már akár évek óta otthon vannak, fiatalok, munkaképesek, de a szülők eltartják őket, hát minek menjenek gyárba?
Itt is úgy látom, vannak ilyenek. Én összesen a mostani munkám előtt 3 évig dolgoztam 3 helyen is, mindegyik vagy gyár, vagy raktár volt. Nyilván egyiket sem szerettem. De a lényeg, hogy aki akar dolgozni, az tud. ;) Akinek meg kényelmes és eltartják, annak mindegy úgyis.
Én abból a 3 évi munkámból félretudtam tenni több, mint 5 millió forintot.
És ezt úgy mondom, hogy az Isten háta mögött laktam, egy zsákfaluban. A mostani munkámra, ha vártam volna (irodában vagyok), akkor 3 évig munkanélküli lettem volna és 5 millió minuszban lennék a mosthoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!