Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki hány hónapig/èvig volt...

Ki hány hónapig/èvig volt munkanèlküli?

Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 21:04
A kérdező szavazást indított:
1-3 hónap
4-6 hónap
7-10 hónap
11-12 hónap
1 èvnèl tovább
2 èvnèl tovább
36 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

Ha csak onnan számoljuk, hogy elkezdtem dolgozni életemben első helyen első napon ami már nem szakmai gyakorlat volt akkor 0 napot voltam munkanélküli és két munkahelyem volt.

Előtte pedig még egyetemre jártam, az mellett nem dolgoztam. Akkor oda felírható 2+ év.

2023. jan. 7. 21:06
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

csak két hétig, de az maga a borzalom..hülyébbnél hülyébb, szakmaiatlan kérdések, debil kérdezők, megalázó ajánlatok. Aztán egy idő múlva az ember elfogad egy ajánlatot, mint később kiderül, pont a legszarabb.

Egy a lényeg..munkából már nyugodtabban lehet keresgélni

2023. jan. 7. 21:14
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
3+ év
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Egyszer 4 hónapot voltam, egyszer meg 3-at.
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Hamarosan másfél évnél tartok.
2023. jan. 7. 21:16
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

1 hónap volt, de az is csak azért mert az a hely ahova átmentem egy szar volt és inkább voltam 1 hónapot keresgélni mint hogy beérjem a rosszal.

Akinek nincsen gyereke, hitele vagy más kötelezettsége, az könnyebben vált!

2023. jan. 7. 21:18
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

Vannak ismerőseim, akik már akár évek óta otthon vannak, fiatalok, munkaképesek, de a szülők eltartják őket, hát minek menjenek gyárba?

Itt is úgy látom, vannak ilyenek. Én összesen a mostani munkám előtt 3 évig dolgoztam 3 helyen is, mindegyik vagy gyár, vagy raktár volt. Nyilván egyiket sem szerettem. De a lényeg, hogy aki akar dolgozni, az tud. ;) Akinek meg kényelmes és eltartják, annak mindegy úgyis.

Én abból a 3 évi munkámból félretudtam tenni több, mint 5 millió forintot.

És ezt úgy mondom, hogy az Isten háta mögött laktam, egy zsákfaluban. A mostani munkámra, ha vártam volna (irodában vagyok), akkor 3 évig munkanélküli lettem volna és 5 millió minuszban lennék a mosthoz képest.

2023. jan. 7. 21:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés vagyok, mert amikor elvégeztem az egyetemet akkor szeptember 1-gyel lett állásom is, tehát nem voltam munkanélküli. Sok évvel később a devizaválságban a nagy leépítésekben kerültem bele én is a kirúgott 20%-ba, akkor volt két hónap amíg hivatalosan munkanélküli voltam, mert csak 10 hónapos szerződéssel találtam munkát és a 2 nyári hónapra nem foglalkoztattak, csak új szerződéssel megint 10 hónapra. A gyerekem barátnője most 4 hónapja nem talál munkát az egyetem elvégzése után, mostanra döntötte el hogy nem vár otthon az újabb meg újabb elbeszélgetések között hanem elmegy valahová melózni egy gyorsétterembe vagy hasonló helyre legalább. Szerintem nem gond, a gyerekem szerint sem, hogy még nem sikerült a diplomájának megfelelő munkát találnia ennyi idő alatt. a párom morog csak miatta de ő még kevésbé értheti meg milyen munkát keresni, mert őt már az egyetemen levadászta az a cég ahol azóta is dolgozik és csak akkor keresett állást amikor azon gondolkodott hogy talán jobb lenne ha máshol dolgozna.
2023. jan. 7. 23:03
 9/12 anonim ***** válasza:
18%
A munka büdös. Nem is csodálom, ha a hülye főnök b@szogat, a kollégáid nem rendesek, a fizetés nem kielégítő, utálod a mindennapi rutint, az utazástól elmegy a kedved, hazafelé hulla fáradt vagy, nincs időd a pihenésre/hobbidra és egy túlpörgetett, fogyasztói társadalomban élsz, amiben bármikor a nyakadba köphetik a következő vírust. A társadalmi egyenlőtlenségekről nem is beszéltem.
2023. jan. 7. 23:10
 10/12 anonim válasza:
100%
1 év.
2023. jan. 8. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!