Pedofil, vagy mi?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek egy olyan férfiról, aki imádja a gyermekkorú lányokat, érez is irántuk vonzódást, de nem érez vágyat konkrét szexuális aktusra, viszont a világ végéig is társasozna vagy legózna, vagy babázna velük és közben nagy örömöt okozna neki a kislányok társasága?2023. jan. 8. 18:43
21/39 anonim válasza:
De baszki ha lenne benned erkölcs akkor felfognád hogy ez rossz, úgy ahogy van, és SOHA nem érintkeznél gyerekekkel, hanem mindent megtennél, hogy SEMENNYI teret ne adj a fantáziádnak. Elzárnád az agyad egy kis zugába, mintha nem is létezne. Aki ezt megcsinálja arra még azt tudom mondani hogy jól van, született egy rendellenességgel, de nem ad teret neki, oké. Ehelyett te direkt keresed a társaságukat és a látványukra, meg a jóég tudja még mire élvezkedsz. Kihasználod azt a szerencsétlen gyereket a saját élvezetedért (és nem, ehhez nem kell szexuális aktus). Na EZ elfogadhatatlan és gusztustalan.
22/39 anonim válasza:
#20 Úgy értettem, hogy többen is írták itt, hogy a kérdező egy beteg pedofil. Szerintem ezzel csak az nem ért egyet, az pontozza le, aki maga is pedofil, ezért jó lenne, ha a kérdezővel együtt őket is (mármint a lepontozókat) jelenteni lehetne. Elnézést, ha nem fogalmaztam tisztán.
23/39 anonim válasza:
A 21. jól mondja!👏
Keress fel egy szakembert!
24/39 A kérdező kommentje:
21-es A gyerekeket csak öröm éri. Legózás, babázás, társasozás. Ebben mi a kihasználás? Miért szerencsétlenek?
2023. jan. 8. 20:19
25/39 anonim válasza:
"Szerintem ezzel csak az nem ért egyet, az pontozza le, aki maga is pedofil"
Gondold át még egyszer mit mondasz!
A választ pontozzák fel ami azt mondja hogy beteg a kérdező!
27/39 anonim válasza:
#24 az, hogy te közben szexuális örömöket szerzel. Ha te azért teszel valakivel valamit, mert szexuális kielégülést vált ki belőled, anélkül hogy ő erről a szexuális aspektusról tudna, és beleegyezett volna (amire egy gyerel képtelen) akkor kihasználod.
28/39 A kérdező kommentje:
27-es, a legózás, babázás, társasozás nem szexuális aktus, azzal nem lehet kihasználni senkit sem, az csak tiszta lelki öröm. Semmi más nem éri a gyereket.
2023. jan. 8. 20:26
29/39 anonim válasza:
Most mondtad hogy van érzékiség benne, tehát ránézel egy gyerekre és feláll kb. És azért vagy a gyerekekkel hogy ezt kiéld, max nem ismered be magadnak, de attól még így van. Most ha én arra élvezkedek hogy te megfogod a kezem, de ezt nem mondom el neked, csak minden találkozáskor kezet fogok veled, és egy-két hónap után kiderülne hogy nekem arra állt fel, hogy mi kezet fogtunk, te nem éreznéd magad kib*szottul kellemetlenül? Szerintem de.
30/39 anonim válasza:
Az admin remélem átadja a kellő információt a rendőrségnek és IP cím alapján megkeresnek a internetszolgáltatód segítségével és felraknak a pedofil adatbázisba, mert már az is van!
Nagyon nem normális amiket írsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!