Magyar pedofil youtuberekkel mi lehet manapság?
Ja igaz xdd mert az fontosabb amúgy is, hogy ki kivel dug el is felejtettem XD igazad vanxd
Igen arról is tudok a Nabusról az is kész vicc xd szerintem vele se lesz semmi
Az is annyira kellemetlen a Vendeles pedig róla nem gondoltam volna soha, hogy így valaha le fog sülyedni. Szerintem kicsit ott hagyja a videózást a max 13-14 éves nézők majd írják hogy:"Veled vagyunk Vendel" utána egy idő múlva visszajön szerintem ennyi lesz. Én arra vagyok inkább kíváncsi, hogy ki a következő? Minden éveben történik ilyen.
Pedig a hangüzi után és a videó / képek után kilehetne perelni a belét ennek a féregnek.
Iron is twitteren meg youtube közösségi posztokba limittesztelt miután elvitték az összes cuccát.
Aztán eltünt.
Ha van komoly feljelentés és akár egy kis valamit is találnak rólad ebben a témában, te el leszel tüntetve, vagy nagyon komoly dolgokra számíthatsz.
Nem hiszem hogy, Vendellel kapcsolatban lesz valami a lányok önként mentek bele mert ugye ő a "Nerdhub Vendel"
Még emlékszem Iron room tourjára is xd
"Ha van komoly feljelentés és akár egy kis valamit is találnak rólad ebben a témában, te el leszel tüntetve, vagy nagyon komoly dolgokra számíthatsz." ezt a részét nem nagyon értem
Attól még kiskorú akit kihasznált egy híres ember.
Azzal meg csak azt akartam mondani, ha a rendőrség nem kezd veled valamit, akkor nézz az egész baráti körödre ezek után, a családodra nah meg az emberekre akik nem nézik jó szemmel.
Az ilyen embereknek nem ajánlott sötétedés után kimenniük, nehogy valaki letépje zacsit.
#8 Ha egy gyerek beleegyezési korhatár alatt van, az azt jelenti, hogy NEM tud beleegyezni abba, amit egy felnőtt tesz vele, még akkor sem, ha ő maga kezdeményezi a dolgot.
Nincs meg rá az agyi kapacitása hogy felmérje, hogy mibe megy bele, és éppen ezért az ilyesmi automatikusan a felnőtt hibája lesz. Érted.... Az agya, mint szerv, még fejletlen, és ezért MINDEN vele történt dologért a körülötte lévő felnőttek felelősek.
Nincs olyan, hogy egy 12 éves önként belemegy egy felnőttel való kavarásba, és ezért ő maga a felelős, nem a felnőtt, mint ahogy olyan sincs, hogy egy 12 éves önként leugrik a tetőről, és ezért ő a felelős, nem pedig a szülő/gondviselő.
Szóval jogilag baromira szarban van ő is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!