Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyar pedofil youtuberekkel...

Magyar pedofil youtuberekkel mi lehet manapság?

Figyelt kérdés
Mostanában a magyar közösségbe egyre több pedofil botrány kerül elő youtubereinkről. El kezdtem azon gondolkozni, hogy kivel mi lehet manapság itt gondolok pl: Nosikára, Iron Channelre. Most mi lehet velük?

2022. szept. 15. 00:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szerintetek lesz eljárás? Vagy valami rendőrségi eset?
2022. szept. 15. 02:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
eddig mindenkinél volt valami, nehogy Vendellel ne történjen semmi :)
2022. szept. 15. 02:56
 13/20 A kérdező kommentje:
Ugyan ezt gondolom, volt asszem stream is, hogy a fiúk védték Vendelt. Szerintem kicsit kellemetlen volt már az is nekem. Nem azt mondták, hogy Vendel hibáztál hanem ah tök mást... az ellenkezőjét majdnem.
2022. szept. 15. 02:59
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem, hogy Nabu eljut végre egy normális pszichológushoz aki lebeszéli a youtube videók készítéséről. Mindenkinek az lenne a legjobb, Nabut is beleértve.
2022. szept. 15. 06:22
 15/20 A kérdező kommentje:
Szerintem ez kitaláció amúgy, hogy Nabunak baja lenne, meg tudja játszani a mentális beteget mint a filmekben az emberek.
2022. szept. 15. 09:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

En sosem hallottam nabu-rol.

Mit csinalt?

Amugy helyes hogy nem videoznak tovabb

2022. szept. 15. 09:28
 17/20 anonim ***** válasza:
55%

Ez a kérdés, sokadszorra kerül sora, midig te rakod fel?

Miért vagy ennyire kíváncsi, ha valami rosszat tettek, úgy is meg kapják, a magukét, ezzen ne paráz. Én nem nagyon ismerem őket, de fiatalnak tünek.

Majd meg tanulják magukét, különben sok ilyen suhacot látok, úgy mond perverz kednek, nagy hülyeséget, csinálnak egyszer kétszer. Attól nem biztos állítható hogy pedofil mind, őkis még gyerekek.

Persze ahogy nő az élet kór úgy exponenciálisan nő felelőség, is majd 18 felet meg büntetést lesz ha nem nőbe a feje lágya.

Úgy teszed fel kérdést, hogy mindenképpen, legyen min útálkozni, ne ezzel foglalkoz!

Én személy szerint nem érdekel, mi lett velük, magammal és családi, ügyeimen foglalkozok.

Azért is fura, mert te is meg tudod nézni a neten, ha valami infó van rőlük, mi nem tuthatunk többet, szóval csak baxtasa a csőrődet igaz nem is a kérdés, a lényeg. Legyen kit szídni mi? Nem is értem, azokat az embereket akik nap mint nap celepeken, influnszereken jár az eszük, van más, fontosabb.

Már ne haragudj,meg de ez véleményem.

2022. szept. 15. 09:42
 18/20 A kérdező kommentje:

Nemxd, első, hogy feltettem. Nem kifejezetten influenszerekre vagyok kihegyezve, csak érdekel és ennyi nem piszkálódásból van ki írva csak mindig csalódni kell valakiben ennyi az egész, már nem lehet tudni, hogy ki milyen.

2022. szept. 15. 09:45
 19/20 anonim ***** válasza:
82%
Sajnálattal hallom, de akit személyesen nem ismer, az ember nem tudatja, milyen is valójában. Azért még vannak, jó emberek ne aggódj.
2022. szept. 15. 09:51
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
#16 Röviden 14-16 éves lányokkal szexchatelt/videóhívásozott, kért tőlük obszcén képeket, és érzelmileg zsarolta, manipulálta őket. Az életkoráról és az igazi nevéről is hazudott nekik. Az említett lányok egy részét úgy dolgoztatta (a rajzolás is annak számít, ezért külön szakma a grafikus) hogy semmit nem fizetett nekik, és úgy használta fel az alkotásaikat hogy meg sem jelölte, ki készítette. Mióta ez kiderült, mániákusan próbálja újra és újra magára irányítani a figyelmet teljesen random videókkal.
2022. szept. 15. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!