Magyar pedofil youtuberekkel mi lehet manapság?
En sosem hallottam nabu-rol.
Mit csinalt?
Amugy helyes hogy nem videoznak tovabb
Ez a kérdés, sokadszorra kerül sora, midig te rakod fel?
Miért vagy ennyire kíváncsi, ha valami rosszat tettek, úgy is meg kapják, a magukét, ezzen ne paráz. Én nem nagyon ismerem őket, de fiatalnak tünek.
Majd meg tanulják magukét, különben sok ilyen suhacot látok, úgy mond perverz kednek, nagy hülyeséget, csinálnak egyszer kétszer. Attól nem biztos állítható hogy pedofil mind, őkis még gyerekek.
Persze ahogy nő az élet kór úgy exponenciálisan nő felelőség, is majd 18 felet meg büntetést lesz ha nem nőbe a feje lágya.
Úgy teszed fel kérdést, hogy mindenképpen, legyen min útálkozni, ne ezzel foglalkoz!
Én személy szerint nem érdekel, mi lett velük, magammal és családi, ügyeimen foglalkozok.
Azért is fura, mert te is meg tudod nézni a neten, ha valami infó van rőlük, mi nem tuthatunk többet, szóval csak baxtasa a csőrődet igaz nem is a kérdés, a lényeg. Legyen kit szídni mi? Nem is értem, azokat az embereket akik nap mint nap celepeken, influnszereken jár az eszük, van más, fontosabb.
Már ne haragudj,meg de ez véleményem.
Nemxd, első, hogy feltettem. Nem kifejezetten influenszerekre vagyok kihegyezve, csak érdekel és ennyi nem piszkálódásból van ki írva csak mindig csalódni kell valakiben ennyi az egész, már nem lehet tudni, hogy ki milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!