Lehet hogy pedofil volt az a hapi?
Itt nem is a pasi a lényeg...
10 éves, ahogy te is kiemelted... Nem való anotalkra. Szabályzatot el kéne olvasni.
Na azért a csetek elég veszélyesek. Ezt kb 25-28 éves koromban tanultam meg.
Egy magyar chat oldalon (ahol ki is volt írva hogy 18+-os) kezdtem több lánynal beszélgetni. Eleinte az egyik csaj még 20 körülinek mondta magát. Persze ment kicsit a szexuális jellegű poénkodás. A képcserénél meg majd megdöbbentem, és kiszedtem gyorsan belőle, hogy valójában 16-17 éves. Én erre tökre kiakadtam és fefelősségre is vontam. Aztán napokig azon izgultam, hogy ha mondjuk az anyjáék meglátták a beszélgetést, még én leszek feljelentve hogy egy kiskorúval miről beszélgettem.
Persze semmi nem lett belőle. Meg valószínűleg nem is lett volna, mert a beszélgetésből látszott (amit menetttem is gyorsan), hogy amint kiderült számomra milyen korú, azonnal elhajtottam az "anyukájához". De engem nagyon elgondolkodtatott az eset, hogy könnyen rá lehet fázni... Még ha nem is pedo valaki.
Na azóta szerencsére már olyan korba léptem, hogy 28-30 év alatti nők nem is igazán érdekelnek, úgyhogy ilyennel már "átverni" nem lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!