Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lettek olyan lusták az...

Miért lettek olyan lusták az emberek manapság, hogy a többségük már nem termel meg semmilyen élelmiszert és sokan még sütni-főzni se veszik a fáradtságot?

Figyelt kérdés
Pl. tésztát is lehet gyúrni házilag, sokkal olcsóbbra jön ki és rövid idő alatt elkészül, sőt finomabb is. Ehelyett megvesznek mindent az emberek, pedig totál megy fel az ára mindennek, aztán meg siránkoznak, hogy gyorsan fogy a pénz. Meg kész kajákat rendelgetnek drága pénzért és sírnak, hogy az egész életüket albérletben fogják leélni. A spórolásról pefig halvány lila gőzük sincs.

#Halvány lila gőz
2023. jan. 8. 15:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
82%

Pedig még értelmesen akartam kifejteni, de a 31-es komment igazából bebizonyította a sejtelmem. Szóval akkor úgymond stílushoz illően:

Akkor gyúrogasd a tésztádat ha neked jobb, én meg azért tanultam, hogy ne fizikai munkával kelljen pénzt keresnem, és legyen mindenre bőségesen elegendő pénzem. Mikor te a tésztádat gyúrogatod én lehet épp síelek, aztán beülök egy étterembe egy jót enni, nem kell mosogatnom, nem kell előkészülnöm, csak eszek egy jót és élvezem az ízeket.

2023. jan. 9. 01:38
 32/36 anonim ***** válasza:
72%
Érdekes, nem a "panelos büdösseggűek" hullanak, hanem a hozzád hasonló falusi anyakocák. Piros a fejetek a sok páleszozástól. Zabáljátok a fehér lisztes házi kosztot mint a malacok
2023. jan. 9. 04:42
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Annyira unalmas már, hogy a kényelem szitokszó lett. Miért? Ki akar kényelmetlenül élni? Max. az jut neki, és bemeséli magának, hogy mindig is arra vágyott.

Hihetetlen, hogy az élet minden percében dolgozni kéne, és direkt a kényelmetlen dolgot választani. A pénz visszajön, az idő nem.

2023. jan. 9. 11:17
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem lusta vagyok rá, hanem az nekem egyszerűen nem éri meg - oké, hogy valamivel olcsóbb meg valakik szerint soooookkkkal fiiiinoooomabb, de ha én azt az időt számomra hasznosabban vagy élvezetesebben is el tudom tölteni (pl. edzem, kulturálódóm - színházba, moziba, koncertre járok, olvasok -, kézműveskedem stb.), akkor nem fogok azzal vesződni, hogy tésztát gyúrjak pl. Zöldség-gyümölcstermelést meg elég nehéz kivitelezni a lakótelepi lakásban.
2023. jan. 9. 13:21
 35/36 anonim ***** válasza:
82%

Én nem tudom eldönteni hogy " kérdezni " akar, vagy csak a vitát szítani, a beszólásokból, stílusból ítélve inkább utóbbi, és ha mellé még tényleg egy felnőtt nő is, az felvet kérdéseket.

De ugye ez a mindent mindenkinél jobban tudok szint sajnos pár embernél alapnak számít.

2023. jan. 9. 15:14
 36/36 anonim ***** válasza:
67%
Mert már 30-40-50 éve gályáznak és ki vannak az élettől.
2023. jan. 10. 06:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!