Miért lettek olyan lusták az emberek manapság, hogy a többségük már nem termel meg semmilyen élelmiszert és sokan még sütni-főzni se veszik a fáradtságot?
Életemben nem rendeltem még kaját. Én nem gyúrok mindem alkalommal tésztát, csak legtöbbször. Férjem is szokott. Szereti is csinálni, van tésztagépünk is, amivel még hamarabb elkészül. És dolgozunk mindketten.
Jahh, ülő munka után ülni meg feküdni és nulla mozgás naponta nem hozza el számotokra a hosszú életet.
Nem szeretek főzni. Egyszerűbb kajákat szoktam, de én azokat nem értem akik tésztát gyúrnak, meg kenyeret sütnek. Mondjuk mi nem is annyira eszünk ilyen dolgokat, fél kiló kenyérnek is általában az a vége hogy kidobjuk. Nem kell annyi szénhidrátot enni alapvetően, tök mindegy hogy házi vagy bolti. A fél kilós tészta is több étkezésre elég nekünk, nem még tésztagép...
Társasházban picit nehéz lenne bármit is termelni.
Szeretünk rendelni, legalább változatos ételeket eszünk, nem tésztát meg kenyeret. Mondjuk nem is szoktam panaszkodni az árakra, meg nem is érdekel a spórlolás.
Ugyanolyan vagy amúgy, mint akiket szidsz. Ők rendelnek, és panaszkodnak hogy nincs pénz. Te meg mindent otthon csinálsz, aztán jössz ide mártírkodni. Ha szeretsz pepecselni, akkor csináld. De miért kell mellette másokat szidni? Irigy vagy talán? Mert aki elégedett a döntéseivel, az nem szokott ide járni döngetni a mellét.
#26:
Jól van, akkor menj át a kerdezőhöz és gyúrjátok együtt azt a tésztát kéz a kézben, kiskutya. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!