Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lettek olyan lusták az...

Miért lettek olyan lusták az emberek manapság, hogy a többségük már nem termel meg semmilyen élelmiszert és sokan még sütni-főzni se veszik a fáradtságot?

Figyelt kérdés
Pl. tésztát is lehet gyúrni házilag, sokkal olcsóbbra jön ki és rövid idő alatt elkészül, sőt finomabb is. Ehelyett megvesznek mindent az emberek, pedig totál megy fel az ára mindennek, aztán meg siránkoznak, hogy gyorsan fogy a pénz. Meg kész kajákat rendelgetnek drága pénzért és sírnak, hogy az egész életüket albérletben fogják leélni. A spórolásról pefig halvány lila gőzük sincs.

#Halvány lila gőz
2023. jan. 8. 15:05
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
78%
Tudod kérdező, az a baj, hogy a házi munkánál nem számítasz órabért!
2023. jan. 8. 16:34
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Az otthoni kertészkedésre/tésztagyúrásra fordított időben több pénzt keresek ha dolgozom. Magyarán nem spórolnék ha lenne konyhakertem és magamnak sütnék a kenyeret.
2023. jan. 8. 16:54
 23/36 A kérdező kommentje:

Életemben nem rendeltem még kaját. Én nem gyúrok mindem alkalommal tésztát, csak legtöbbször. Férjem is szokott. Szereti is csinálni, van tésztagépünk is, amivel még hamarabb elkészül. És dolgozunk mindketten.

Jahh, ülő munka után ülni meg feküdni és nulla mozgás naponta nem hozza el számotokra a hosszú életet.

2023. jan. 8. 17:21
 24/36 anonim ***** válasza:
70%
Mondja ezt a tésztazabáló proli... :D
2023. jan. 8. 17:45
 25/36 anonim ***** válasza:
32%

Nem szeretek főzni. Egyszerűbb kajákat szoktam, de én azokat nem értem akik tésztát gyúrnak, meg kenyeret sütnek. Mondjuk mi nem is annyira eszünk ilyen dolgokat, fél kiló kenyérnek is általában az a vége hogy kidobjuk. Nem kell annyi szénhidrátot enni alapvetően, tök mindegy hogy házi vagy bolti. A fél kilós tészta is több étkezésre elég nekünk, nem még tésztagép...

Társasházban picit nehéz lenne bármit is termelni.

Szeretünk rendelni, legalább változatos ételeket eszünk, nem tésztát meg kenyeret. Mondjuk nem is szoktam panaszkodni az árakra, meg nem is érdekel a spórlolás.

Ugyanolyan vagy amúgy, mint akiket szidsz. Ők rendelnek, és panaszkodnak hogy nincs pénz. Te meg mindent otthon csinálsz, aztán jössz ide mártírkodni. Ha szeretsz pepecselni, akkor csináld. De miért kell mellette másokat szidni? Irigy vagy talán? Mert aki elégedett a döntéseivel, az nem szokott ide járni döngetni a mellét.

2023. jan. 8. 17:54
 26/36 anonim ***** válasza:
22%
Te ezt nem szereted csinálni, és lenézed azt, akinek nem kell?
2023. jan. 8. 17:59
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Na #17 #18 személyében megjött a #mostbeugatokmindenkinekmertígyleszeknagyfiú-féle kiskutya.
2023. jan. 8. 18:46
 28/36 anonim ***** válasza:
0%

#26:

Jól van, akkor menj át a kerdezőhöz és gyúrjátok együtt azt a tésztát kéz a kézben, kiskutya. xD

2023. jan. 8. 18:49
 29/36 anonim ***** válasza:
18%
28, ezt miért mondod nekem? Szerintem aki szeret tésztát gyúrni, az nem jön ide panaszkodni, hogy más miért nem csinálja.
2023. jan. 8. 18:53
 30/36 anonim ***** válasza:
95%
El vannak kényelmesedve.
2023. jan. 8. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!