Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy sokan...

Mi az oka annak, hogy sokan lenézik a föci-tesi szakos tanárokat, hallgatókat?

Figyelt kérdés
2022. nov. 25. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez már sokadik csoport, amiről itt az oldalon tudom meg, hogy lenézik őket...
2022. nov. 25. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Nem nézik le őket
2022. nov. 25. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se nézik le. Viszont nyilván egyszerűbb mint egy biosz-kémia szak. Sokaknak ennyi ok elég is ahhoz, hogy lenézzenek valamit.
2022. nov. 25. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Régen oda volt a legkönnyebb bejutni, ma nem tudom, hogy van.

A gimiben a tanulmányilag leggyengébb osztálytársam ment erre a szakpárra, 25 éve.

Egyébként remek tanár lett.

2022. nov. 25. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Nekem sajnos a tesitanárokkal világ életemben rossz élményem volt. Akikkel találkoztam, azokban mind nulla empátia volt, folyamatosan osztották az észt, pedig nem volt mit és csak megutáltatták velem a sportot. Lehet pechem volt. Később ismerősi körből is jellemzően a legnagyobb arcú hükyegyerekek mentek tesitanárnak.
2022. nov. 25. 22:09
 6/6 Salx Narval ***** válasza:
Véleményem szerint akik ezt teszik, magukat minősítik nem az adott szak tanárait, ill hallgatóit. A szememben nem sokat ér azok véleménye akik általános véleményt alkotnak embertársaikról, foglalkozásuk és tanulmányaik alapján. Úgy gondolom, hogy az emberek nagy többsége nem így vélekedik. Nyilván én is ismerek jó és rossz pedagógusokat de őket nem az általuk tanított tárgyak tették példaképpé, ill kevésbé szerethető emberré.
2022. nov. 26. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!