Sokan miért nem szeretnek itt privátban válaszolni tök normális üzenetekre se?
Figyelt kérdés
2022. nov. 3. 08:17
1/25 anonim válasza:
Sok az extrém zárkózott, paranoiás ember ezen az oldalon.
Attól félnek, hogy "jaj, akar tőlem valamit a másik".
2/25 anonim válasza:
Én pl. azért mert ha esetleg egy kérdésemhez kapcsolódó üzenetet ír valaki, akkor csak lesek hogy ezt miért nem a kérdésem alá írta, illetve nincs is kedvem trécselgetni, márpedig ha válaszolok, akkor jön egy újabb üzenet.
3/25 Katona Dius válasza:
Én azert, mert a leggyakrabban barmok írtak. Nemrég volt egy, aki a farkáról akart képeket küldeni,hogy nézzem meg.
4/25 anonim válasza:
Engem mar szivatott olyan aki ismer es kiadta magát idegennek.
Nixknév alapján követheto mindenki
5/25 anonim válasza:
Én válaszolok (amennyiben értelmes üzenetet kapok), de sajnos a 3-as válaszoló tapasztalatait meg tudom erősíteni, illetve amikor kiderül beszélgetés során valami, ami a másik félnek nem tetszik (utolsó ilyen azon borult ki, hogy nem vagyok 15 éves, amit amúgy sem tudom, honnan szedett) megírta, hogy mivel mit csináljak, és duzzogva letiltott.
6/25 anonim válasza:
Eleve már az üzenet témájába olyat írnak, ami nem túl sok kultúráltságra vall, szóval az ilyet meg sem nyitom, hanem azonnal törlöm.
7/25 anonim válasza:
A normális privikre mindig válaszolok, volt olyan, akivel hosszabb ideig is "beszélgettem". A minden ok nélkül támadó, gyalázkodó üzeneteket törlöm, a továbbiakat letiltom.
8/25 anonim válasza:
Én sem válaszolok privát üzenetekre. Egyszer megtettem, hetekig zaklatott az a felhasználó.
9/25 anonim válasza:
Mert volt aki normálisan kezdte, aztán marhára nem az volt....
10/25 anonim válasza:
Mert indiszkrétnek tartom: felteszünk kérdéseket nyiltan, arra nyiltan válaszolunk. Miért privátban reagál az illető a válaszomra? Mi lenne a normális, helyénvaló üzenet?
Ha valakibe kívülállóként kérdése merül fel valami kapcsán, írjon ki saját kérdést, nek ezdjen pl. privátban zaklatni a betegségemről vagy orvosi vizsgálatokról.
Semmilyen indokot ne tudok arra, miért van szükség egyáltalán erre a funkcióra, mert szinte csak hülyeségeket olvasok privát üzenetként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!