Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sokan miért nem szeretnek itt...

Sokan miért nem szeretnek itt privátban válaszolni tök normális üzenetekre se?

Figyelt kérdés
2022. nov. 3. 08:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Hiába pontoztok le, senkinek nincs kedve szerintem azzal szórakozni, hogy reagál a normális levélre, aztán második harmadik max negyedikre már a mell méretem a téma pl...
2022. nov. 3. 14:46
 22/25 anonim ***** válasza:
96%

#18 Tudja szösz, de nem ezer százalék, hogy nőktől kapod valóban a kéretlen, privát gyalázkodásokat, mert ugye ki tudja, ki van a másik oldalon.

Én sem állítom, hogy csak férfiaktól, vagy általánosságban férfiaktól kaptam erőteljesen kéretlen tartalmakat, mert bizonyítani nem tudom.

Viszont tényleg lehet tök normális beszélgetéseket is folytatni, annak ellenére, hogy vannak, amik idővel befejeződnek. Ebből nem csinálok problémát. Biztos van valami ami miatt nem tud/vagy szeretne a másik fél tovább levelezni, nem dől össze ettől a világ.

2022. nov. 3. 15:15
 23/25 anonim ***** válasza:
94%

21-es, ezt maximum akkor tudom elképzelni, ha párkapcsolati témánál írt privit neked.

Ha mondjuk munkahelyi problémáról, vagy szüleiddel kapcsolatos dolgokról, netán autóval, kerttel, házfelújítással kapcsolatos dologhoz szólsz hozzá, el nem tudom képzelni, hogy a privátot író ember ilyet írna neked.

Ma épp váltottam néhány privit valakivel, azt se tudom, férfi volt vagy nő (bár szerintem inkább férfi). Az alaptéma az volt, hogy az alkalmazott bele merjen-e vágni saját vállalkozásba, ha már nagyon tele van a hócipője a munkahelyével. Ezt hánytuk-vetettük meg priviben és sem a mellek, sem a farkak mérete nem került elő.

2022. nov. 3. 15:27
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
23as, egy anyatej témájú kérdésem volt, nem kapcsolati és semmi szexuális nem volt benne.
2022. nov. 3. 16:01
 25/25 anonim ***** válasza:

Nincs semmi, amit ne lehetne lekommunikálni a nyílt platformon.

Nem ismerkedni járnak ide sokan.

2022. nov. 4. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!