Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lettek olyan lusták az...

Miért lettek olyan lusták az emberek manapság, hogy a többségük már nem termel meg semmilyen élelmiszert és sokan még sütni-főzni se veszik a fáradtságot?

Figyelt kérdés
Pl. tésztát is lehet gyúrni házilag, sokkal olcsóbbra jön ki és rövid idő alatt elkészül, sőt finomabb is. Ehelyett megvesznek mindent az emberek, pedig totál megy fel az ára mindennek, aztán meg siránkoznak, hogy gyorsan fogy a pénz. Meg kész kajákat rendelgetnek drága pénzért és sírnak, hogy az egész életüket albérletben fogják leélni. A spórolásról pefig halvány lila gőzük sincs.

#Halvány lila gőz
2023. jan. 8. 15:05
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

"Van sok ismerősöm, akik normál 8 órában dolgoznak vagy ülő munkát végeznek"

Ezt annyira imádom amúgy..

Ki lehet olyan hülye aki szerint az ülő munka nem lehet ugyan annyira megterhelő, mint egy fizikai? Ülő munkában is elfáradsz, csak nem testileg, hanem agyilag is lelkileg. Hazaérsz és ugyanúgy sokszor csak arra van erőd, hogy egyél és pihenj.. ugyan úgy fogd fel, mintha 8 órán át állnod kellene a gyártósor mellett.

2023. jan. 8. 15:24
 12/36 A kérdező kommentje:
Ülsz egész nap és otthon szintén ülsz vagy fekszel, mert fáradt vagy? Ez aztán nagyon egészséges dolog.
2023. jan. 8. 15:26
 13/36 anonim ***** válasza:
89%

Mert mit csinálsz, ha fáradsz vagy??

Neki állsz sportolni vagy tésztát gyúrni?

Kérlek ne legyél már ennyire ostoba.

2023. jan. 8. 15:29
 14/36 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező egy mini gyumolcsos, kertel vonn maga után munkát. Nekem mindkettő. Nehéz osszehangolni a melóval. Meteszeni, tobbszor is, vannak kotelzo pemetezések amiket nem célszerű kihagyni pl.lemosózás. A kert is add melót, bevetni, palántalni stb, utána gondozni. Akinek szar az időbeosztás plusz gyerekes család, lehetnek vele gondok. Falun más. Van aki megoldja. De vannak akik nem veszodnek vele. Mindenki maga donti el,hogy csinalja e vagy sem.
2023. jan. 8. 15:33
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem főzőcskéztem spórolás céllal, csak hobbiból meg ha megkívántam valamit. Az meg annyiba került mint megvenni. Most mégis saját lakásban élek. Spórolás helyett inkább a bevételt próbáltam növelni.
2023. jan. 8. 15:36
 16/36 anonim ***** válasza:
81%

Nincs a kertemben kút.

Nincs jó termő talaj.

Nincs kedvem arra elbaxni az időmet hogy gyomozzak, kapáljak meg mi egyebek a közel 50 fokos nyári melegben. Inkább döglök bent a házban és megveszem azt a pár szem paradicsomot, paprikát a boltban.

Amit szeretek, drága is, de nem teremne meg/évek lenne mire termést hozna: mangó, avokádó, gránátalma

Tészta gyúrás

Egy kezemen meg tudom számolni hányszor eszek egy évben tésztát. Bulgurt, kölest meg nem tudok itthon csinálni.

Lekvárt néha, kis mennyiségben csinálok. 1 üveggel max. Ezt is csak azért, mert a bolti lekvárok túl édesek, én itthon nem teszek bele szinte semmi cukrot.

2023. jan. 8. 16:02
 17/36 anonim ***** válasza:
9%

"Mit foglalkozol vele, hogy más mit csinál?"

Egy társadalomban élünk. A tömeges viselkedése az embereknek kihat mindenkire. Jó hogy foglalkozunk mások életével. Bárcsak ne kéne, és el lenne különítve az aki mindent leszar egy másik bolygóra, és nem kéne fölötte apáskodni.

2023. jan. 8. 16:08
 18/36 anonim ***** válasza:
34%

"Neki állsz sportolni vagy tésztát gyúrni?"

Ha fáradt vagy IGEN. Sportolsz. Edzed a tested és a tűrőképességét kitolod? :D én is ezt csináltam.

2023. jan. 8. 16:09
 19/36 anonim ***** válasza:
82%
Mert te kérdező ugye nem rendelsz kaját és meló után neki állsz tésztát gyúrni...
2023. jan. 8. 16:13
 20/36 anonim ***** válasza:
74%

Szeretek sütni, főzni és szinte mindent el is készítek.

De....

Sokszor mérlegelem az árakat.

Igaz, hogy nem lesz olyan friss, annyira eredeti, de sokszor árban jobban kijövök egy kész üveges vagy fagyasztott étellel mint ha én készíteném...

Míg minden alapanyagot megveszek kijöhet 4000 Ft-ból is készen meg azaz adag 1500 ft...

2023. jan. 8. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!