SOS! SMS-t kaptam, csonagom jött, átverés lenne?
Xy számú megrendelésér elhelyeztük az easyboxba.
Nyitókód: Egy link.
Megint küldtek viberre pint.
Nem tudok rá válaszolni.
Akkor mégse kamu.😅
Oké hogy visszaviszik, de legközelebb megint nekem címezik, nem?
Máig lehet átvenni.
Someday az milyen bolt? Nem derül ki számomra az oldalukból.
"Megint küldtek viberre pint."
Nekem is küldtek már többször is üzenetet, attól még lehet átverés.
Egyébként meg ha becsületes vagy, akkor írsz a boltnak vagy a futárcégnek, jelezve, hogy valami el lett írva, mert te nem rendeltél semmit.
Ha meg nem, akkor nevetve átveszed valaki másnak a csomagját vagy kapsz egy vírust, hajrá!
Én pl rendeltem tőlük és jött egy üzenet, hogy megjött, elmentem érte, üres volt a box.
Most megy a levelezgetés.
Egyébként be van kamerázva, tehát ha jogosulatlanul kiveszed a csomagot, akkor abból bajod lehet. Vagy átvetés, abból is neked lesz bajod. Szóval legjobb, ha írsz nekik.
Egyébként kolleganőm volt a másik oldalon, ő nézte a nyomkövetést, látta, hogy megy vissza a csomag és nem tudta átvenni. Írt az emagnak, hogy amúgy nem kapott se nyitókódot, se semmit, ilyenkor mi van, még ő volt hülyének beállítva, hogy márpedig kapott értesítést, biztos letiltotta az emag számát, ha nem jött meg.
Gondolom, az ő értesítését is más kapta meg...
A csomag visszament, majd közölték, hogy az ő hibája, hogy nem vette át, és sztornózták a rendelést. 🤷♀️
37!
Minimum a telefonszámodat is tudják, hiszen sms-t küldtek...
Igen :D
Kérdező nagyon át akarta venni más csomagját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!