SOS! SMS-t kaptam, csonagom jött, átverés lenne?
Figyelt kérdés
Xy számú megrendelésér elhelyeztük az easyboxba.
Nyitókód: Egy link.
2023. jan. 6. 12:31
12/40 A kérdező kommentje:
Már leírtam, higy nem.
2023. jan. 6. 12:59
13/40 anonim válasza:
Vedd vagy ne vedd át a csomagot, de fejezd be az értetlenkedést.
15/40 anonim válasza:
Kérdező
Lehet hogy csak simán elírták a telefonszámot a megrendeléskor.
Várj vele 1-2 napot és ne vedd ki a csomagot addig!
Az easybox oldalán 72 órát írnak amíg át lehet venni a csomagot az értesítést követően. Vagyis ha most kaptál értesítést akkor elvileg hétfőn még át lehet venni.
Ha csak telefonszám elírás volt akkor ennyi idő alatt akinek a csomagja lenne az utána járt már és átvette maga.
De jelezheted is a problémát ha akarod a cégnél és így kiderülhet hamarabb.
Ha nagyon be vagy tojva akkor meg szimplán csak ne vedd át a csomagot és azt visszaküldik ahhoz aki feladta.
16/40 anonim válasza:
Linket nem küldenek soha. Ez ismert átverés.
18/40 anonim válasza:
Miért fognám be?
Én még soha nem vettem át olyan csomagot, amit nem rendeltem meg.
19/40 anonim válasza:
Basszus, leírták 50x, hogy mit csinálj, most mi a frászt pampogsz még mindig?
20/40 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy mikorra derül ki minden, ami fontos lehet a kérdéssel kapcsolatban, most a harmadik verziónál tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!