Mit csináljak ha átvertek?
Facebook-os hirdetés, ráírtam az emberünkre,naiv voltam és megrendeltem a cipőt 30.000 Ft-ért. Ma jött meg, kifizettem és amit kaptam az valami felháborító. Valami kínai sz@r cipő ami még csak nem is hasonlít arra amit megrendeltem és egy nadrág meg egy póló😭. Akitől vettem nem ír vissza már egy jó ideje pedig eddig még mindig válaszolt. Mitévő legyek?
Vissza akarom kapni a pénzem..
Ilyen sz@rt még ingyen sem fogadnék el nem hogy 30 ezerért
1: rosszul tuodd, 14 napos elállási határidő van céges rendelésnél, távollévők között létrejött szerződésnél.
A magánszemély az gázos, mert ha egyedi eset, akkor nem fognak vele foglalkozni, rendőrségi feljelentés után sem igazán...
Jelentsd a fb-on, jelentsd fel. Ez átverés.
A pénzt viszont nem hiszem, hogy valaha visszakapod.
Sose adunk előre pénzt, csakis megbízható, ismert, nagy, neves oldalaknak. Pl. emag, answear, tehát nem valami noname. Magánszemélyeknek meg soha.
Erre már igyál hideg vizet...
Tanulópénznek jó volt
Információ eladókról és vásárlókról - ez egy Facebook csoport, lépj be , írd ki mi történt, esetleg képernyőfotót, illetve az illető nevét stb ott sok mindenkiről van fent Információ aki átverő illetve tanácsot is tudnak adni
Nem fogod vissza kapni sehogy
Ezzel még a rendőrség sem foglalkozik sajna...
Tanulópénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!